ACERBIS CSATOS KÉSZLET ADVENTURE BOOTS - BLACK/RED AC 0022224.349

Gyártó:
Cikkszám:
750995
Gyári cikkszám:
AC 0022224

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS CSATOS KÉSZLET ADVENTURE BOOTS - BLACK/RED AC 0022224.349

  • Fekete/Piros (323)
3-14 nap
Rendelhető

A ACERBIS CSATOS KÉSZLET ADVENTURE BOOTS - BLACK/RED AC 0022224.349 egy prémium minőségű csat és pánt készlet, amely kifejezetten az adventúra motoros csizmákhoz lett tervezve. A termék a kiváló minőségű anyaghasználatáról és a piros-fekete dizájnjáról ismert, amely nemcsak funkcionalitásában, hanem megjelenésében is kimagasló.

Fő tulajdonságok:

  • Magas minőségű anyagok: A csat és pántok ellenálló műanyagból készültek, amely hosszú élettartamot biztosít még a legkeményebb körülmények között is.
  • Innovatív dizájn: A piros és fekete színkombináció dinamikus megjelenést kölcsönöz, amely bármely motoros felszereléshez illeszkedik.
  • Könnyű használhatóság: Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a csat és pánt egyszerűen kezelhető, még kesztyűben is.
  • Univerzális kompatibilitás: Ez a készlet szinte minden ACERBIS adventúra csizmához kompatibilis.
  • Biztonság: A termék segít abban, hogy a csizmák stabilan és biztonságosan maradjanak a helyükön, még extrém vezetési körülmények között is.

Az ACERBIS egy jól ismert márka a motoros világban, amely hírnevét az innovatív és minőségi termékeknek köszönheti. A ACERBIS CSATOS KÉSZLET ADVENTURE BOOTS - BLACK/RED AC 0022224.349 nem kivétel, és tökéletes választás minden motoros számára, aki fontosnak tartja a kényelem és a biztonság kombinációját.

A csat és pánt készlet könnyen felszerelhető, és kifejezetten úgy lett tervezve, hogy megfeleljen a motorosok elvárásainak. A termék minden részlete azt a célt szolgálja, hogy a motoros csizmák kényelmesebb és biztonságosabb viseletet biztosítsanak.

Miért válaszd az ACERBIS CSATOS KÉSZLETET?

  • Tartósság: A prémium anyaghasználat azt jelenti, hogy a csat és pánt hosszú távon is megőrzi eredeti épségét és funkcionalitását.
  • Esztétikum: A fekete és piros színek modern és sportos megjelenést kölcsönöznek a csizmának.
  • Kényelmes használat: Az ergonomikus kialakítás és a könnyű beállíthatóság lehetővé teszi, hogy a csizmák mindig a megfelelő helyen és állapotban legyenek.
  • Biztonság: A csat és pánt rendszer segít abban, hogy a csizmák stabilan és megbízhatóan legyenek rögzítve minden helyzetben.

Összességében a ACERBIS CSATOS KÉSZLET ADVENTURE BOOTS - BLACK/RED AC 0022224.349 egy olyan termék, amely minden motoros számára ajánlott, aki nem kíván kompromisszumot kötni a kényelem és a biztonság terén. Rendelje meg most, és tapasztalja meg az ACERBIS megbízhatóságát és minőségét!

#Szín Fekete/Piros (323)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges