ACERBIS BOOTS CSAT KÉSZLET SCOTH/GRAFITTI (FEKETE * FEHÉR) AC 0013742

Gyártó:
Cikkszám:
750991
Gyári cikkszám:
AC 0013742

7199.999951

5669.2913

7 200 Ft

Nettó: 5 669 Ft

ACERBIS BOOTS CSAT KÉSZLET SCOTH/GRAFITTI (FEKETE * FEHÉR) AC 0013742

  • Fehér (030)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS BOOTS CSAT KÉSZLET SCOTH/GRAFITTI (FEKETE * FEHÉR) AC 0013742

Köszöntjük webshopunkban, ahol a motoralkatrészek és ruházat széles választéka várja Önt! Bemutatjuk Önnek a minőségi ACERBIS BOOTS CSAT KÉSZLET SCOTH/GRAFITTI (FEKETE * FEHÉR) AC 0013742 terméket, amelyet kifejezetten a motoros csizma tartozékok területén keresők számára ajánlunk.

Termékjellemzők

  • Gyártó: ACERBIS
  • Szín: Fekete és fehér
  • Modell: SCOTH/GRAFITTI
  • Cikkszám: AC 0013742

A ACERBIS BOOTS CSAT KÉSZLET SCOTH/GRAFITTI egy olyan prémium minőségű csat készlet, amelyet kifejezetten a motoros csizmák teljesítményének és kényelmének maximalizálására terveztek. Az ACERBIS márka már régóta ismert a kiváló minőségű motoros felszerelésekről, és ez a csat készlet sem kivétel. A termék fekete és fehér színkombinációja elegáns és stílusos megjelenést biztosít, ami remekül illik szinte minden motoros ruházathoz.

Alkalmazhatóság

Ez a csat készlet kiválóan alkalmas arra, hogy régi vagy sérült csatokat cseréljen. Ha a motoros csizmája már nem biztosítja az optimális rögzítést, a ACERBIS BOOTS CSAT KÉSZLET SCOTH/GRAFITTI tökéletes megoldást nyújt. A termék rendkívül tartós anyagokból készült, így hosszú élettartamot és megbízható használatot garantál.

Felszerelés és használat

A csat készlet felszerelése egyszerű és gyors. Nincs szükség speciális szerszámokra vagy bonyolult műveletekre. A csomag tartalmazza a szükséges alkatrészeket és kiegészítőket, így percek alatt készen áll a használatra. A mellékelt útmutató segít a gyors és problémamentes szerelésben.

Minőség és tartósság

Az ACERBIS termékek híresek a legmagasabb minőségi szabványok betartásáról. Ez a csat készlet sem kivétel. A prémium kategóriás anyagok és az alapos tervezés biztosítják, hogy a termék ellenáll a magas igénybevételnek és a mindennapi használatnak. A strapabíró kivitelnek köszönhetően a csat készlet hosszú évekig hű társa lesz a motoros túrákon.

Értékelések és vásárlói visszajelzések

A vásárlói visszajelzések alapján a ACERBIS BOOTS CSAT KÉSZLET SCOTH/GRAFITTI egy megbízható és népszerű választás a motorosok körében. A kiváló minőség, a könnyű felszerelhetőség és a hosszú élettartam miatt számos pozitív értékelést kapott már. Vásárlóink különösen értékelik a termék esztétikáját és funkcionalitását.

Összefoglalva, ha Ön egy olyan motoros csizma csat készletet keres, amely nemcsak praktikus, de esztétikus is, akkor a ACERBIS BOOTS CSAT KÉSZLET SCOTH/GRAFITTI (FEKETE * FEHÉR) AC 0013742 a tökéletes választás. Látogasson el webshopunkba, és rendelje meg még ma!

#Szín Fekete (090)
#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges