Husqvarna Sínelt Ing 3HS22001270

Gyártó:
Cikkszám:
978477
Gyári cikkszám:
3HS22001270*

19800.000024

15590.5512

19 800 Ft

Nettó: 15 591 Ft

Husqvarna Sínelt Ing 3HS22001270

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XXL
Érdeklődjön
Rendelhető

Husqvarna Sínelt Ing 3HS22001270

Fedezze fel a kivételes Husqvarna Sínelt Ing 3HS22001270 terméket, amely tökéletes választás minden motoros számára, aki a stílust, a kényelmet és a funkcionalitást részesíti előnyben. Ez a különleges ing a HUSQVARNA márkától származik, amely a motoralkatrészek és motoros ruházat terén világszerte ismert kiemelkedő minősége miatt.

Kényelem és Design

A Husqvarna Sínelt Ing egyedülállóan ötvözi a modern dizájnt a maximális kényelemmel. A minőségi anyagokból készült ing könnyedén alkalmazkodik a test alakjához, lehetőséget biztosítva a szabad mozgásra motorozás közben. A stílusos, lebegő sínelt minta azonnal magára vonja a figyelmet, miközben tükrözi a husqvarna kreativitását és mérnöki precizitását.

Anyagminőség és Tartósság

Ez az ing kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállók a mindennapos használat során fellépő kopással szemben. Az anyag légáteresztő, amely biztosítja a kiváló szellőzést, még hosszabb utak során is. Az anyagválasztásnak köszönhetően az ing könnyen tisztítható, valamint megtartja eredeti színét és formáját hosszan tartó viselés után is.

Funkcionális Jellemzők

A Husqvarna Sínelt Ing több praktikus tulajdonsággal büszkélkedhet. Rendelkezik több zsebbel, amelyek kényelmes tárolást biztosítanak kisebb tárgyak számára, mint például a kulcsok, pénztárca vagy mobiltelefon. Az ing kialakítása tökéletes illeszkedést biztosít, amely megakadályozza a szél bejutását, és védi a testet a hideg időjárási körülmények ellen.

Stílus és Megjelenés

A stílusos és modern formatervezés minden motoros számára vonzóvá teszi ezt az inget. A Husqvarna Sínelt Ing nemcsak funkcionalitást kínál, hanem egyedi megjelenést is, amely bármely motoros gardrób elengedhetetlen darabja lehet. Ez az ing tökéletes választás azoknak, akik egyszerre szeretnének divatosak és praktikusak maradni motorozás közben.

Méretek és Illeszkedés

A Husqvarna Sínelt Ing különböző méretekben érhető el, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb illeszkedést. Az ing könnyen állítható, hogy a legnagyobb kényelmet nyújtsa viselés közben. Minden méret gondosan tervezett, hogy a motorosok számára optimális illeszkedést és mozgásszabadságot biztosítson.

Összegzésképp, a Husqvarna Sínelt Ing 3HS22001270 a HUSQVARNA kitűnő minőségét és innovatív formatervezését képviseli, amely ideális választás minden motoros számára, aki nem hajlandó kompromisszumot kötni a stílus, a kényelem és a tartósság terén. Vásárolja meg most, és emelje motoros élményét új szintre!

Cikkszám: 978477
Gyári cikkszám: 3HS22001270*
#Méret XL
#Méret S
#Méret L
#Méret XXL
#Méret M
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges