ALPINESTARS Nucleon KR-2 Hátpáncél (Fekete * Fekete/Piros) (XS-XL) 6504615

Gyártó:
Cikkszám:
980338
Gyári cikkszám:
6504615

67199.999966

52913.3858

67 200 Ft

Nettó: 52 913 Ft

ALPINESTARS Nucleon KR-2 Hátpáncél (Fekete * Fekete/Piros) (XS-XL) 6504615

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS
  • Fekete
  • Fekete/Piros
Rendelhető
Rendelhető

ALPINESTARS Nucleon KR-2 Hátpáncél (Fekete * Fekete/Piros) (XS-XL) 6504615

A te kedvenc webshopod, amely motorkerékpár alkatrészek és ruházat értékesítésére szakosodott, bemutatja az ALPINESTARS Nucleon KR-2 hátpáncélt. Ez a prémium minőségű hátvédő tökéletes választás mindazoknak, akik maximális biztonságot szeretnének motorozás közben. A terméket az ALPINESTARS cég gyártja, amely világszerte híres a kiváló minőségű motoros védőfelszerelések előállításáról.

Termékjellemzők

  • Szín: Fekete vagy Fekete/Piros kombináció
  • Méret: XS - XL
  • Gyártó: ALPINESTARS
  • Modellszám: 6504615

Védelmi Szint

Az Nucleon KR-2 hátpáncél CE tanúsítvánnyal rendelkezik, így biztos lehetsz abban, hogy az európai szabványokat teljesíti, vagy akár meghaladja. Kifejezetten úgy tervezték, hogy maximális ütéselnyelést biztosítson, miközben könnyedén illeszkedik a motoros testéhez, garantálva ezzel a maximális kényelmet és védelmet.

Anyag és Kialakítás

Az ALPINESTARS Nucleon KR-2 nyitott szerkezetű, perforált habosított anyagból készült, amely kiváló légáteresztést és kényelmet nyújt hosszabb távokon is. A hátpáncél ergonómiai kialakítása biztosítja a szoros illeszkedést a testen, anélkül hogy korlátozná a mozgást vagy kényelmetlen lenne. A különböző méretek biztosítják, hogy minden motoros megtalálja a számára legmegfelelőbb méretet.

Élettartam és Karbantartás

Az ALPINESTARS Nucleon KR-2 hátvédő tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. Az egyszerű tisztíthatóság érdekében a páncél részét képező bélések eltávolíthatók és moshatók. Így mindig frissnek és higiénikusnak érezheted a védőfelszerelésed, bármikor is viseled azt.

További Tulajdonságok

Ez a hátpáncél nem csupán védelemben és kényelemben remekel, hanem stílusos megjelenést is biztosít. A fekete és fekete/piros színkombináció modern és agresszív megjelenést kölcsönöz, amely bármilyen motoros ruházathoz illeszkedik.

Miért Válaszd Az ALPINESTARS Nucleon KR-2 Hátpáncélt?

A motorozás több mint egy hobbi; ez egy életforma, amely komoly odafigyelést és védelmet igényel. Az ALPINESTARS Nucleon KR-2 hátpáncél az ideális választás azok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a biztonság és a kényelem terén. A prémium anyagokból készült hátvédő biztosítja a maximális védelmet, miközben a könnyű és ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a szabad mozgást.

Ne habozz, válaszd az ALPINESTARS Nucleon KR-2 hátpáncélt webáruházunkban és élvezd a motorozás minden pillanatát biztonságban és kényelemben!

Cikkszám: 980338
Gyári cikkszám: 6504615
#Méret XS
#Méret L
#Méret S
#Méret XL
#Méret M
#Szín Fekete
#Szín Fekete/Piros
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges