ACERBIS Tecnical alsónadrág PANTS - FEKETE (S/M * XXL) AC 0017086.090

Gyártó:
Cikkszám:
756491
Gyári cikkszám:
AC 0017086

23800.000025

18740.1575

23 800 Ft

Nettó: 18 740 Ft

ACERBIS Tecnical alsónadrág PANTS - FEKETE (S/M * XXL) AC 0017086.090

  • S/M (063)
  • XXL (069)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Tecnical alsónadrág PANTS - FEKETE (S/M * XXL) AC 0017086.090

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Nadrág > Cross nadrág
Gyártó: ACERBIS

Az ACERBIS Tecnical alsónadrág PANTS olyan termék, amely elsőosztályú kényelmet és teljesítményt kínál a motorosok számára. Ez a fekete színű, modern tervezésű alsónadrág ideális választás mindazok számára, akik kiváló minőségű ruházatot keresnek motocross vagy off-road tevékenységekhez. Ez az innovatív termék különböző méretekben elérhető, beleértve az S/M és XXL méreteket is.

Főbb jellemzők és előnyök

Az ACERBIS Tecnical alsónadrág PANTS számos előnnyel rendelkezik, amelyek kiemelik a többi hasonló termék közül:

  • Kiváló minőségű anyagok: Az alsónadrág prémium minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a maximális kényelmet. Az anyagok lélegzők és gyorsan száradnak, így mindig szárazon és kényelmesen tarthatják a viselőt.
  • Ergonomikus kialakítás: Az alsónadrág ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a testre, biztosítva a szabad mozgást és a kiváló mobilitást.
  • Hőszabályzás: Az anyagok kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek fenntartani az optimális testhőmérsékletet akár hűvösebb, akár melegebb környezetben.
  • Csúszásmentes kialakítás: Az alsónadrág olyan részekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy elmozduljon, amikor a motoros aktív tevékenységeket végez. Ez különösen fontos motocross és off-road környezetben, ahol a mozgás szabadsága kulcsfontosságú.
  • Modern és stílusos megjelenés: A fekete szín elegáns és időtlen, így az alsónadrág bármilyen motoros ruházathoz illeszkedik.

Miért válassza az ACERBIS Tecnical alsónadrág PANTS-t?

Az ACERBIS márka híres arról, hogy kiváló minőségű motoros felszereléseket gyárt. Az ACERBIS Tecnical alsónadrág PANTS nem kivétel, mivel a cég több évtizedes tapasztalatára építve fejlesztették ki, hogy megfeleljen a modern motorosok igényeinek. Legyen szó profi motocross versenyzőről vagy hobbimotorosról, ez az alsónadrág mindenki számára biztosítja a kívánt teljesítményt és kényelmet.

Összegzés: Ha a legjobbat keresi mind a teljesítmény, mind a kényelem szempontjából, az ACERBIS Tecnical alsónadrág PANTS a megfelelő választás az Ön számára. Válassza a méretét, és élvezze a korlátlan mozgás szabadságát bármely motoros tevékenységek során.

#Méret XXL (069)
#Méret S/M (063)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges