ACERBIS Technikai Alsóruházat Póló - FEKETE - S/M AC 0017083.090.063

Gyártó:
Cikkszám:
756489
Gyári cikkszám:
AC 0017083

20399.999967

16062.9921

20 400 Ft

Nettó: 16 063 Ft

ACERBIS Technikai Alsóruházat Póló - FEKETE - S/M AC 0017083.090.063

  • S/M (063)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Technikai Alsóruházat Póló - FEKETE - S/M AC 0017083.090.063

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Felső ruházat > Póló

Gyártó: ACERBIS

Az ACERBIS Technikai Alsóruházat Póló egy kiváló minőségű, praktikus és funkcionális ruhadarab, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek. Ez a technikai alsóruházat póló mindent biztosít, amire szükséged van ahhoz, hogy komfortosan és szárazon tudd magad érezni a motorozás minden pillanatában.

Kiváló Minőség és Funkcionalitás

Az ACERBIS márka ismert a kiváló minőségű motoros kiegészítőiről és ruházatairól. Ez a póló sem kivétel, hiszen a legmodernebb technológiák és a legjobb anyagok felhasználásával készült. A póló anyaga könnyű és lélegző, így biztosítva maximális kényelmet még hosszú utak során is.

Anyagösszetétel

Az ACERBIS Technikai Alsóruházat Póló anyaga speciális, gyorsan száradó és nedvességelvezető textilből készült, amely garantálja, hogy mindig száraz maradj. Az anyag rugalmas, így tökéletesen illeszkedik a test vonalához, majdnem észrevétlenül követi a mozgásodat.

Kényelmes Illeszkedés

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően ez a póló tökéletesen illeszkedik a testéhez, biztosítva a maximális komfortot. A lapos varrások csökkentik a bőrirritáció esélyét, így biztosítva, hogy akár egész nap is kényelmesen viselhesd.

Speciális Tulajdonságok

  • Légáteresztő és gyorsan száradó anyag
  • Antibakteriális kezelés a frissesség megőrzéséért
  • Ergonomikus illeszkedés
  • Lapos varrások a bőrirritáció elkerülése érdekében

Ezek a tulajdonságok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a póló az egyik legjobb választás legyen motorosok számára, akik hosszú utakat tesznek meg, vagy akár csak egy rövid kirándulásra indulnak. Az antibakteriális kezelésnek köszönhetően a póló mindig frissebb marad, még intenzív használat mellett is.

Stílus és Praktikusság

Ez a fekete technikai alsóruházat póló nemcsak praktikus, de stílusos is. Az egyszerű, mégis modern dizájn minden motoros outfit tökéletes kiegészítője lehet. A fekete szín klasszikus és univerzális, így könnyen kombinálható más ruhadarabokkal és kiegészítőkkel.

Összefoglalva, az ACERBIS Technikai Alsóruházat Póló egy olyan ruhadarab, amely minden motoros alapvető felszerelésének része kell, hogy legyen. Kiváló minőségű anyagok, modern technológia és ergonomikus dizájn biztosítják a maximális kényelmet és praktikumot, bárhová is visz az utad.

#Méret S/M (063)
#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges