ACERBIS TEAM NŐI PÓLÓ FEHÉR/FEKETE (XS * S * M * L * XL * XXL) AC 0023585

Gyártó:
Cikkszám:
875657
Gyári cikkszám:
AC 0023585

17299.999944

13622.0472

17 300 Ft

Nettó: 13 622 Ft

ACERBIS TEAM NŐI PÓLÓ FEHÉR/FEKETE (XS * S * M * L * XL * XXL) AC 0023585

  • L (066)
  • M (064)
  • S (062)
  • XL (068)
  • XS (061)
  • XXL (069)
  • Fehér/Fekete (237)
  • Fekete/Fehér (315)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS TEAM NŐI PÓLÓ FEHÉR/FEKETE

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Felső ruházat > Póló

Gyártó: ACERBIS

Éld át a kiváló minőségű motoros ruházat élményét az ACERBIS TEAM NŐI PÓLÓ FEHÉR/FEKETE modellt viselve. Ez a kivételes póló nemcsak stílusos, hanem funkcionális is, különösen azok számára, akik szeretik a motorozást és fontos számukra a kényelem és a tartósság. Az ACERBIS nevét már ismerheti mindenki, aki komolyan veszi a motoros életstílust; a márka név mögött több évtizednyi tapasztalat és elkötelezettség áll a kiváló minőségű termékek iránt.

Kiváló Minőségű Anyagok

Az ACERBIS TEAM NŐI PÓLÓ kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva az optimális kényelmet és tartósságot. Az anyag könnyű, légáteresztő és rugalmas, így tökéletes illeszkedést és maximális mozgásszabadságot biztosít viselőinek. A póló anyaga nem irritálja a bőrt, hosszú távon is kényelmes viseletet biztosít, így alkalmas hosszú motoros utakra is.

Stílusos és Modern Dizájn

Egy motoros pólónál nem csak a funkcionalitás számít; a stílus és az esztétika is fontos szerepet játszik. Az ACERBIS TEAM NŐI PÓLÓ modern és letisztult dizájnnal rendelkezik, ami tökéletesen kiegészíti minden motoros ruhatárát. A fehér és fekete színek kombinációja elegáns megjelenést kölcsönöz, amely bármilyen alkalomra ideális. Legyen szó egy hétvégi motorozásról a barátokkal vagy egy motoros találkozóról, ez a póló minden helyzetben megállja a helyét.

Széles Méretválaszték

A tökéletes illeszkedés érdekében az ACERBIS TEAM NŐI PÓLÓ több méretben is kapható, XS-től XXL-ig. Így biztos lehet benne, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb méretet, amely kényelmes viseletet és stílusos megjelenést biztosít.

Könnyen Karbantartható

Az ACERBIS TEAM NŐI PÓLÓ kiváló minőségű anyagai egyszerű karbantartást tesznek lehetővé. Mosása és szárítása könnyű és gyors, így mindig készen állhat a következő motoros kalandra. Az anyag nem fakul és nem nyúlik el, így hosszú távon is megőrzi eredeti állapotát.

Összegzés

Ha egy olyan motoros pólót keres, amely stílusos megjelenést, maximális kényelmet és tartósságot biztosít, akkor az ACERBIS TEAM NŐI PÓLÓ FEHÉR/FEKETE a tökéletes választás. Ebben a pólóban nemcsak jól fog kinézni, hanem kellemesen is fogja érezni magát bármilyen motoros kaland során. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy egy olyan kiváló minőségű terméket birtokoljon, amelyet az ACERBIS név garantál.

#Méret L (066)
#Méret XXL (069)
#Méret XS (061)
#Méret S (062)
#Méret M (064)
#Méret XL (068)
#Szín Fehér/Fekete (237)
#Szín Fekete/Fehér (315)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges