ACERBIS T-shirt Sp Club Weelie Kid AC 0910958

Gyártó:
Cikkszám:
983474
Gyári cikkszám:
AC 0910958

8699.999999

6850.3937

8 700 Ft

Nettó: 6 850 Ft

ACERBIS T-shirt Sp Club Weelie Kid AC 0910958

  • Kék 3 (042)
  • Matt zöld (872)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS T-shirt Sp Club Weelie Kid AC 0910958

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Felső ruházat > Póló

Gyártó: ACERBIS

Leírás:

A ACERBIS T-shirt Sp Club Weelie Kid AC 0910958 egy modern, fiatalos, és egyben rendkívül kényelmes póló, amelyet különösen azoknak a gyerekeknek terveztek, akik szenvedélyesen rajonganak a motorozásért. Ez a póló ideális választás bármilyen alkalomra, legyen szó mindennapi viseletről, motoros találkozókról vagy akár motoros edzésekről.

Az ACERBIS márka, melyet 1973-ban alapítottak, ismert a kiváló minőségű motoros ruházat és kiegészítők gyártásáról. A Sp Club Weelie Kid AC 0910958 pólóval a cég tovább erősíti elkötelezettségét a stílus, a funkcionalitás és a védelem iránt.

  • Anyag: A póló 100% pamutból készült, amely rendkívül kényelmes és légáteresztő. Az anyag természetesen szellőzik, így a viselője mindig friss és hűvös marad, még a legnagyobb melegben is.
  • Design: A design modern és vidám, a póló elején egy menő „Weelie” grafika található, amely a gyerekek számára rendkívül vonzóvá teszi. Ezen kívül a póló színe is figyelemfelkeltő, élénk kék, amely mindenki figyelmét magára vonzza.
  • Minőség: Az ACERBIS T-shirt Sp Club Weelie Kid AC 0910958 tartós és hosszú élettartamú, ami a minőségi szabásnak és varrásnak köszönhető. Akár többszöri mosás után sem veszíti el formáját vagy színét.
  • Kényelmes viselet: A póló szabása kényelmes és szabad mozgást biztosít, ami különösen fontos a motorozáskor. A rövid ujjú kialakítás és a puha anyag garantálja, hogy a póló nem irritálja a bőrt.

Ezek a tulajdonságok összességében egy olyan ruhadarabot eredményeznek, amely tökéletes választás minden kis motoros számára. Az ACERBIS híres arról, hogy figyel a részletekre, és ezt a pólót is úgy tervezték, hogy a gyerekek kényelmet és stílust élvezhessenek.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy gyermekének olyan ruházati cikket adjon, amely a legjobb minőséget és stílust kínálja. A ACERBIS T-shirt Sp Club Weelie Kid AC 0910958 elérhető webshopunkban, amely a motoros alkatrészek és ruházati cikkek szakértője. Látogasson el oldalunkra, és rendelje meg még ma ezt a fantasztikus pólót!

További információk:

  • Méretválaszték: Különböző méretekben elérhető, hogy minden gyermek a számára legmegfelelőbb méretet találja meg.
  • Karbantartás: A póló gépben mosható, így könnyen tisztán tartható.
  • Származás: Az ACERBIS termékei a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek.
  • Garancia: A termékre garancia vonatkozik, amely biztosítja a vásárlók elégedettségét.

#Szín Kék 3 (042)
#Szín Matt zöld (872)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges