ACERBIS T-shirt Sp Club Monkey AC 0910952

Gyártó:
Cikkszám:
983335
Gyári cikkszám:
AC 0910952

8699.999999

6850.3937

8 700 Ft

Nettó: 6 850 Ft

ACERBIS T-shirt Sp Club Monkey AC 0910952

  • Piros (110)
  • Világosszürke (076)
3-14 nap
Rendelhető

Üdvözöljük motoralkatrész és ruházati webáruházunkban! Bemutatjuk legújabb termékünket az ACERBIS T-shirt Sp Club Monkey AC 0910952 pólót! Ez a kiváló minőségű, modern stílusú póló tökéletes választás minden motoros számára, aki szereti a kényelmet és a divatos megjelenést.

Kiváló Minőség és Kényelem

Az ACERBIS márka ismert a magas minőségű termékeiről, és ez a póló sem kivétel. 100% pamut anyagból készült, amely biztosítja a maximális kényelmet hosszú motorozások és hétköznapi viseletek során is. A puha, légáteresztő anyag megakadályozza a túlzott izzadást és kellemes viseletet biztosít akár egész nap. Az anyag kiváló minőségének köszönhetően a póló hosszú élettartamú és tartós.

Megnyerő Dizájn

A Sp Club Monkey dizájn modern, játékos és vonzó. Sajátos grafikájával és stílusos vonalaival ez a póló garantáltan felkelti a figyelmet. A fekete alap és a markáns minta kombinációja egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az AC 0910952 modell a motoros kultúra szeretetét és a magas színvonalú ruházat iránti elkötelezettséget tükrözi.

Motorosok Számára Tervezve

Ezt a pólót kifejezetten motorosok számára tervezték, figyelembe véve a motorozás során felmerülő különleges igényeket. A szabás kényelmet és mozgásszabadságot biztosít, míg az anyag tartóssága garantálja, hogy a póló akár intenzív használat során is megőrizze formáját és színét. Ideális választás motoros találkozókra, túrákra vagy akár mindennapi viseletre.

Kiváló Ajándék

Az ACERBIS T-shirt Sp Club Monkey AC 0910952 póló kiváló ajándék lehet minden motoros barát vagy családtag számára. Az egyedi dizájn és a magas minőségű kivitelezés mindenkit lenyűgöz majd. Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy bármilyen különleges alkalomról, ezzel a pólóval biztos a siker.

Összefoglalás

Összefoglalva, az ACERBIS T-shirt Sp Club Monkey AC 0910952 póló egy kiváló minőségű, modern és kényelmes ruhadarab, amely tökéletes választás minden motoros számára. A kiváló anyagok, a megnyerő dizájn és a motorosok igényeinek figyelembevételével készült szabás garantálja a maximális elégedettséget. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vásárolja meg webshopunkban még ma!

Fedezze fel további motoros ruházati termékeinket és alkatrészeinket, hogy teljes motorozási élményét maximalizálja!

#Szín Világosszürke (076)
#Szín Piros (110)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges