ACERBIS Shopper Táska ACERBIS off road - FEKETE AC 0021683.090

Gyártó:
Cikkszám:
735918
Gyári cikkszám:
AC 0021683

23800.000025

18740.1575

23 800 Ft

Nettó: 18 740 Ft

ACERBIS Shopper Táska ACERBIS off road - FEKETE AC 0021683.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Shopper Táska ACERBIS off road - FEKETE AC 0021683.090

Fedezze fel a motoros életmód új dimenzióját az ACERBIS Shopper Táskájával. Ez a kiváló minőségű fekete táska tökéletes választás mindazon motorosok számára, akik stílusosak szeretnének maradni, miközben a szükséges felszerelést is magukkal hordják. A táska AC 0021683.090 cikkszámon elérhető és biztosítja mindazt a kényelmet és praktikusságot, amit csak elvárhat egy prémium motoros táskától.

Stílus és Funkcionalitás

Az ACERBIS márka híres a kivételes minőségéről és innovatív megoldásairól, amelyek minden termékükben visszaköszönnek. Ez a táska nem kivétel: elegáns fekete színe tökéletesen illik bármely motoros ruházathoz, legyen az utcai vagy off-road stílus. A táskát gondosan tervezték, hogy megfeleljen a motorosok igényeinek, és biztosítsa a maximális kényelmet és funkcionalitást a mindennapi használat során.

Tartósság és Anyaghasználat

Az ACERBIS Shopper Táska kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak még a legnehezebb körülmények között is. A strapabíró anyagok és az erős varratok garantálják, hogy a táska évekig szolgálni fog, bármilyen kihívásokkal is néz szembe útközben. A táska szilárd felépítése teszi lehetővé, hogy a nehezebb tárgyakat is biztonságosan magunkkal vihessük.

Kényelmes és Praktikus Kialakítás

A táska tervezése során különös figyelmet fordítottak a praktikumra és a kényelemre. Számos zseb és rekesz áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy rendszerezetten és könnyen elérhetően tároljuk a személyes tárgyainkat és motoros felszerelésünket. A táska vállpántja állítható, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb viselési módot.

Univerzális Használat

Az ACERBIS Shopper Táska nem csak motorosok számára ideális választás, hanem bárkinek, aki praktikus és stílusos táskát keres a mindennapokra. Legyen szó bevásárlásról, munkába járásról vagy egy rövidebb kirándulásról, ez a táska minden körülmények között megállja a helyét. A táska elegáns dizájnja és sokoldalúsága miatt kiváló ajándék ötlet is lehet motoros barátaink vagy családtagjaink számára.

Összegzés

Az ACERBIS Shopper Táska off-road kivitelben, fekete színben (AC 0021683.090) az a prémium minőségű termék, amit minden motorosnak meg kell tapasztalnia. Elegancia, tartósság és funkcionalitás egyesül ebben az egyedi táskában, amely minden igényét kielégíti, és még többet is nyújt. Ne habozzon, szerezze be saját ACERBIS Shopper Táskáját még ma!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges