ACERBIS SATISFACTION MX NADRÁG - FEKETE/SZÜRKE (32 * 36) AC 0022177.319

Gyártó:
Cikkszám:
754100
Gyári cikkszám:
AC 0022177

47699.999977

37559.0551

47 700 Ft

Nettó: 37 559 Ft

ACERBIS SATISFACTION MX NADRÁG - FEKETE/SZÜRKE (32 * 36) AC 0022177.319

  • 32 (032)
  • 36 (036)
  • Fekete/Szürke (319)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS SATISFACTION MX NADRÁG - FEKETE/SZÜRKE (32 * 36) AC 0022177.319

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Nadrág > Cross nadrág

Gyártó: ACERBIS

Az ACERBIS SATISFACTION MX Nadrág a fekete és szürke színkonstrukciójával új szintre emeli a motoros felszerelést. Ezek a nadrágok kifejezetten motocross és off-road felhasználásra lettek kifejlesztve, biztosítva a maximális kényelmet és védelmet hosszú távú használat mellett is.

A nadrág tervezésekor az ACERBIS mérnökei nagy hangsúlyt fektettek a funkcionalitásra és a tartósságra. Az anyagok kiválasztása során a tartósságot és az abráziós ellenállást helyezték előtérbe, garantálva, hogy ezek a nadrágok a legzordabb körülmények között is helytálljanak. Az erősített térdrész és a protektorzsebek további védelmet nyújtanak, míg a rugalmas betétek lehetővé teszik a szabad mozgást.

Az ACERBIS SATISFACTION MX Nadrág számos innovatív jellemzővel rendelkezik:

  • Könnyű és lélegző anyagok: A nadrág több rétegű anyagból készül, amely egyszerre könnyű és rendkívül tartós. Az anyagok kiválasztása során a légáteresztőképességet is szem előtt tartották, hogy a versenyzők mindig frissnek és száraznak érezzék magukat.
  • Erősített térdrész: A térd környékén extra védelemmel ellátott, hogy minimalizálja a sérülések kockázatát. A protektorzsebek biztosítják, hogy a térdvédők szilárdan a helyükön maradjanak.
  • Rugalmas betétek: A nadrág kulcsfontosságú részein elhelyezett rugalmas betétek lehetővé teszik a könnyű mozgást és kényelmet biztosítanak a legintenzívebb versenyeken is.
  • Állítható derékrész: Az állítható derékrészek egyszerűvé teszik a nadrág tökéletes illeszkedésének biztosítását, hogy semmi se állhasson a versenyző és a győzelem közé.
  • Kiváló szellőzés: A szellőzőnyílások stratégiailag el vannak helyezve a kiváló légáramlás érdekében, amely segít a hő elvezetésében és a komfort megőrzésében hosszabb utak során is.

Ezek a jellemzők mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ACERBIS SATISFACTION MX Nadrág az egyik legnépszerűbb választás legyen a motocross rajongók körében. Tökéletes választás mindazok számára, akik nem kötnek kompromisszumot a minőség és a teljesítmény terén.

A fekete és szürke dizájn elegáns és modern megjelenést kölcsönöz, amely minden motorostílushoz illik. Az ACERBIS logó és a finom részletek tovább erősítik a nadrág színvonalas megjelenését.

Vásárolja meg most az ACERBIS SATISFACTION MX Nadrágot webshopunkban, és élvezze a legmagasabb szintű kényelmet és védelmet motorozás közben! Készítsen fel a legkeményebb versenyekre és kalandokra ezekkel a prémium minőségű nadrágokkal!

Ne habozzon, tegye kosárba az ACERBIS SATISFACTION MX Nadrágot még ma!

#Méret 32 (032)
#Méret 36 (036)
#Szín Fekete/Szürke (319)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges