ACERBIS RUSH UP Nyakmelegítő AC 0910285

Gyártó:
Cikkszám:
875775
Gyári cikkszám:
AC 0910285

1753.87

1381.0000

1 754 Ft

Nettó: 1 381 Ft

ACERBIS RUSH UP Nyakmelegítő AC 0910285

  • Egy méret
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS RUSH UP Nyakmelegítő AC 0910285

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Maszkok, nyakmelegítők, aláöltözők > Nyakmelegítő
Gyártó: ACERBIS

A motorozás nem csupán hobbi, hanem szenvedély, amely életstílussá válik a motorosok számára. Az ACERBIS RUSH UP Nyakmelegítő AC 0910285 tökéletes választás mindazok számára, akik nem csak kényelmet, hanem maximális védelmet is keresnek. Ez a nyakmelegítő ideális tartozék bármilyen időjárási körülmények között, legyen szó hideg téli utakról vagy hűvösebb nyári estékről.

Főbb jellemzők és előnyök:

  • Prémium minőségű anyag: A nyakmelegítő magas minőségű anyagból készült, amely biztosítja, hogy az hosszan tartó viselet esetén is kényelmes maradjon. Az anyag légáteresztő és nedvességelvezető tulajdonságainak köszönhetően állandóan száraz és komfortos érzetet nyújt.
  • Hőszabályozás: Az ACERBIS RUSH UP Nyakmelegítő kiválóan szigetel, így megvédi a nyakat a hidegtől, miközben nem engedi, hogy túlmelegedjen. Ez különösen fontos hosszabb motoros utak során, amikor a hőmérséklet gyorsan változhat.
  • Stílusos kialakítás: Az elegáns és modern design nem csak esztétikus, hanem funkcionális is. A gyártó figyelmet fordított arra, hogy a termék illeszkedjen a motoros ruházathoz és sisakhoz, valamint könnyen és kényelmesen fel- és levehető legyen.
  • Univerzális méret: A nyakmelegítő egy méretben kapható, amely rugalmas anyagának köszönhetően mindenki számára megfelelő viseletet biztosít.
  • Könnyen tisztítható: Az anyag mosógépben mosható, így könnyedén tisztán tartható és higiénikus marad.

Miért válaszd az ACERBIS RUSH UP Nyakmelegítőt?

Az ACERBIS márka név a motoros kiegészítők piacán szinonimája a megbízhatóságnak és a kiemelkedő minőségnek. Az ACERBIS RUSH UP Nyakmelegítő nem csupán védelmet, hanem stílusos megjelenést és kényelmet is biztosít. Minden motoros számára nélkülözhetetlen kiegészítő, aki szereti a hosszú motoros túrákat, vagy akár csak napi használatra keres valami praktikusat.

Összefoglalva, az ACERBIS RUSH UP Nyakmelegítő AC 0910285 a tökéletes választás mindenkinek, aki szeretne egy minőségi, megbízható és kényelmes nyakmelegítőt. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy beszerezd ezt a nagyszerű terméket, és élvezd a motorozás nyújtotta élményt teljes komfortban!

#Méret Egy méret
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges