ACERBIS MX IYENGAR VENTED MEZ - SZÜRKE/FLO SÁRGA (S * M * XL * XXL) AC 0022901.290

Gyártó:
Cikkszám:
753546
Gyári cikkszám:
AC 0022901

17099.999963

13464.5669

17 100 Ft

Nettó: 13 465 Ft

ACERBIS MX IYENGAR VENTED MEZ - SZÜRKE/FLO SÁRGA (S * M * XL * XXL) AC 0022901.290

  • M (064)
  • S (062)
  • XL (068)
  • XXL (069)
  • Szürke/Neonsárga
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS MX IYENGAR VENTED MEZ - SZÜRKE/FLO SÁRGA (S * M * XL * XXL) AC 0022901.290 - Egy kiváló minőségű, professzionális felhasználásra tervezett motoros mez, amely minden szempontból megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Ez a mez tökéletes választás mind az amatőr, mind a profi motocross és enduro versenyzők számára.

Főbb jellemzők:

  • Anyag: A mez lélegző, hálós anyagból készült, amely biztosítja a maximális szellőzést és kényelmet még a legintenzívebb versenyek során is.
  • Kialakítás: Az ergonomikus szabásnak köszönhetően a mez tökéletesen illeszkedik a testhez, anélkül, hogy korlátozná a mozgást. A hosszú ujjú kialakítás védi a kart a sérülésektől és a karcolásoktól.
  • Szín: A szürke és flo sárga színkombináció nemcsak stílusos, de jól láthatóvá is teszi a versenyzőt minden körülmények között.
  • Biztonság: Az ACERBIS márka híres a magas szintű biztonsági előírásairól, így biztos lehet benne, hogy ez a mez maximális védelmet nyújt.
  • Méretválaszték: Elérhető S, M, XL és XXL méretekben, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő méretet.

Az ACERBIS MX IYENGAR VENTED MEZ ideális választás minden motoros számára, aki a legjobbat szeretné. A mez minden részlete gondosan kidolgozott, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a viselőjének. Az anyag hőszabályozó tulajdonságai gondoskodnak arról, hogy a viselő mindig megfelelő hőmérsékletű legyen, míg az antibakteriális kezelések csökkentik a kellemetlen szagokat.

Az ergonomikus szabás és az állítható elemek lehetővé teszik, hogy a mez tökéletesen illeszkedjen a testhez, anélkül, hogy korlátozná a mozgást. A rugalmasság és a tartósság szempontjából egyaránt kiemelkedő anyagok biztosítják, hogy a mez hosszú élettartamú legyen, és ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is.

Az ACERBIS név garancia a minőségre és a tartósságra. Azok számára, akik komolyan veszik a motocross vagy enduro sportot, ez a mez ideális választás. Nemcsak funkcionálisan kiváló, de esztétikai szempontból is lenyűgöző, így minden versenyző büszkén viselheti.

#Méret XL (068)
#Méret S (062)
#Méret XXL (069)
#Méret M (064)
#Szín Szürke/Neonsárga
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges