ACERBIS IMPACT BODY PROTECTOR CE - EGY MÉRET (FEKETE * FEHÉR) AC 0017851

Gyártó:
Cikkszám:
754370
Gyári cikkszám:
AC 0017851

47699.999977

37559.0551

47 700 Ft

Nettó: 37 559 Ft

ACERBIS IMPACT BODY PROTECTOR CE - EGY MÉRET (FEKETE * FEHÉR) AC 0017851

  • Fehér (030)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS IMPACT BODY PROTECTOR CE - EGY MÉRET (FEKETE * FEHÉR) AC 0017851 egy kiváló minőségű testvédő, amelyet az ACERBIS gyártott, és kifejezetten arra tervezték, hogy maximális védelmet és kényelmet biztosítson a kerékpárosoknak. Ez a testvédő tökéletes a motocross és off-road motorosok számára, és CE-jelöléssel rendelkezik, ami garantálja a magas biztonsági előírásoknak való megfelelést.

ACERBIS egy elismert márka a motorkerékpár alkatrészek és ruházat területén, és az Impact Body Protector CE - Egy Méret sem kivétel. Ez a testvédő kiváló minőségű anyagokból készült, hogy tartós legyen és hosszú élettartamot biztosítson a legkíméletlenebb körülmények között is. Az egyszerű fekete és fehér dizájn elegáns megjelenést biztosít, miközben megőrzi a funkcionalitást és praktikusságot.

Kiemelt tulajdonságok:

  • CE-jelölés: Biztosítja a magas szintű védelmet a hivatalos európai szabványok szerint.
  • Univerzális méret: Az egy méret kialakítás biztosítja, hogy sok különböző testalkatra illeszkedjen.
  • Kiváló minőségű anyag: Tartós és ellenálló anyagok biztosítják a hosszú távú használatot.
  • Könnyű és kényelmes: Optimalizált formatervezés, amely maximális kényelmet és mozgásszabadságot biztosít.
  • Egyedi dizájn: Elegáns fekete és fehér színkivitelezés, amely stílusos megjelenést ad a motorkerékpárosnak.

Az ACERBIS IMPACT BODY PROTECTOR CE tökéletes választás minden olyan motoros számára, aki komolyan veszi a biztonságot és a kényelmet. Az univerzális méretezés biztosítja, hogy a testvédő megfelelően illeszkedjen, függetlenül a testalkattól. A kiváló minőségű anyagok és a különleges tervezés biztosítják, hogy ez a testvédő hosszú ideig kitartson, még a legnehezebb körülmények között is.

A testvédő könnyű és jól szellőző, így hosszabb időn át tartó viselés esetén is kényelmes marad. Az optimális védelmet nyújtó kialakítás csökkenti a sérülések kockázatát, így a motoros nyugodtan élvezheti a motocross vagy off-road kalandokat. Az ACERBIS IMPACT BODY PROTECTOR CE tökéletes választás mind a kezdő, mind a tapasztalt motorosok számára.

A webshopunkban található egyéb motoralkatrészek és ruházati termékek széles választéka mellett ez a testvédő kiemelkedő minőségű és teljesítményű termék. Nézzen körül webshopunkban, és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb motoralkatrészeket és ruházatot.

További információk:

  • Márka: ACERBIS
  • Termék típus: Testvédő
  • Szín: Fekete * Fehér
  • Model: AC 0017851

#Szín Fekete (090)
#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges