ACERBIS COSMO 2.0 CHEST PROTECTOR (FLO YELLOW/BLUE * BLACK/GREY) ONE SIZE AC 0017180

Gyártó:
Cikkszám:
754363
Gyári cikkszám:
AC 0017180

58100.000005

45748.0315

58 100 Ft

Nettó: 45 748 Ft

ACERBIS COSMO 2.0 CHEST PROTECTOR (FLO YELLOW/BLUE * BLACK/GREY) ONE SIZE AC 0017180

  • Fekete/Szürke (319)
  • Neonsárga/Kék
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS COSMO 2.0 Mellkasvédő (FLO Sárga/Kék * Fekete/Szürke) Egy Méret AC 0017180

Ha a legjobb védelemre és kényelemre vágyik motorozás közben, az ACERBIS COSMO 2.0 Mellkasvédő az ideális választás. Ezt a csúcstechnológiás mellkasvédőt kifejezetten azok számára tervezték, akik hosszú utakra vagy intenzív off-road kalandokra indulnak.

Legfontosabb Jellemzők

  • Szín és Dizájn: Két látványos színkombinációban érhető el: FLO Sárga/Kék és Fekete/Szürke, hogy a személyes ízlésének megfelelően választhasson.
  • Anyag: Magas minőségű műanyag és ütéselnyelő habanyag kombinációja garantálja a maximális védelmet és tartósságot.
  • Méret: Egy méret, amely könnyen állítható különböző testalkatokhoz és méretekhez.
  • Kényelem: Ergonomikus kialakítással és szellőzőnyílásokkal, amelyek biztosítják a kiváló légáramlást és a kényelmet még a legmelegebb napokon is.
  • Kompatibilitás: Könnyen párosítható más motoros felszerelésekkel, mint kabátok, kesztyűk és sisakok.

Miért válassza az ACERBIS COSMO 2.0 Mellkasvédőt?

Az ACERBIS márkanév a motoros közösségben egyet jelent a megbízhatósággal és a csúcstechnológiával. Ezt a mellkasvédőt úgy tervezték, hogy ne csak védjen, hanem stílusosan is nézzen ki. A FLO sárga/kék és a fekete/szürke színek új szintre emelik a megjelenést, míg az összetett anyagok maximális védelmet biztosítanak minden körülmények között.

A motorozás során elengedhetetlen a megfelelő védelem, és az ACERBIS COSMO 2.0 minden szempontból kielégíti ezt az igényt. Az állítható pántokkal és rugalmas anyagokkal személyre szabható, így mindig tökéletesen illeszkedik. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a mozgásban se akadályozzon, miközben a ütéselnyelő hab és a kemény külső héj védi a felsőtestet az ütések és esések során.

Ez az egyedülálló mellkasvédő az egyik legjobb választás a piacon azoknak, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a védelem és a kényelem terén. Ideális mind amatőr, mind profi motorosok számára, akik a legjobbat akarják mindkét világból.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kipróbálja ezt a kiváló védőfelszerelést. Lépjen be webshopunkba, és rendelje meg most, hogy maximális biztonsággal és stílusosan élvezhesse a motorozást bármilyen körülmények között.

#Szín Fekete/Szürke (319)
#Szín Neonsárga/Kék
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges