ACERBIS CE SKYLINE KESZTYŰ AC 0025594.090

Gyártó:
Cikkszám:
988443
Gyári cikkszám:
AC 0025594.090

17399.999998

13700.7874

17 400 Ft

Nettó: 13 701 Ft

ACERBIS CE SKYLINE KESZTYŰ AC 0025594.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS CE SKYLINE KESZTYŰ AC 0025594.090

A ACERBIS CE Skyline Kesztyű AC 0025594.090 tökéletes választás minden motokrossz-rajongó számára, aki kiváló minőségű és időtálló felszerelést keres. Ezek a kesztyűk kifejezetten felnőttek számára készültek, hogy biztosítsák a kényelmet és a biztonságot a legintenzívebb motorozási körülmények között is. A ACERBIS ismert a prémium kategóriás motoros ruházat gyártásában, és a Skyline kesztyű sem kivétel.

Prémium Kivitel és Tartósság

A Skyline kesztyűk anyaga kiváló minőségű szintetikus bőr és légáteresztő szövet kombinációja, mely biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális kényelmet. Az erős és kopásálló anyagok használata garantálja, hogy a kesztyűk ellenállnak az időjárás és a motorozás során fellépő erőhatásoknak.

Lélegző és Kényelmes Kialakítás

Ezen kesztyűk különleges lélegző szövete biztosítja a megfelelő szellőzést, ami különösen fontos hosszabb motorozások alkalmával. Az anatómiailag formázott tenyérrész és az ujjak hajlított kialakítása kényelmes viseletet nyújt, és lehetővé teszi a szabad mozgást, anélkül, hogy korlátozná a motoros mozdulatait.

Kiváló Biztonsági Funkciók

A motorkrossz kesztyűk egyik legfontosabb tulajdonsága a védelem. A Skyline kesztyűk CE jóváhagyással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy megfelelnek az európai biztonsági szabványoknak. A megerősített tenyérrész és az ujjvégek extra védelmet nyújtanak az ütések és a súrlódások ellen. További biztonsági funkciók közé tartozik a megerősített csuklópánt, amely biztosítja, hogy a kesztyűk stabilan helyükön maradjanak intenzív használat közben is.

Stílus és Dizájn

A ACERBIS CE Skyline Kesztyű AC 0025594.090 nemcsak funkcionalitásával, hanem stílusos megjelenésével is kiemelkedik. A modern és dinamikus dizájn tökéletesen illeszkedik bármilyen motoros szereléshez, miközben a fekete szín eleganciát sugall. A márka logója diszkréten, mégis jól láthatóan helyezkedik el a kesztyűkön, ami biztosítja, hogy mindenki tudja, hogy Ön a minőség mellett döntött.

Többfunkciós Használat

Bár ezek a kesztyűk kifejezetten a motokrossz sporthoz készültek, sokoldalúságuknak köszönhetően más motoros tevékenységekhez is ideálisak. Legyen szó túrázásról, napi ingázásról vagy szimplán hobbi motorozásról, az ACERBIS CE Skyline kesztyűk minden igénynek megfelelnek.

Összefoglalva, az ACERBIS CE Skyline Kesztyű AC 0025594.090 egy tökéletes választás minden motoros számára, aki olyan kesztyűt keres, amely nemcsak kényelmes és strapabíró, hanem magas szintű védelmet is nyújt. Rendelje meg most, és tapasztalja meg a különbséget egy professzionális motorkrossz kesztyű viselése közben!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges