MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek 093221

Gyártó:
Cikkszám:
985732
Gyári cikkszám:
093221

8500.000018

6692.9134

8 500 Ft

Nettó: 6 693 Ft

MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek 093221

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek 093221 - Hátsó Fékbetét

Amennyiben motorjához kiváló minőségű és nagy teljesítményű fékbetéteket keres, a MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek 093221 az ideális választás. Ez a termék motoralkatrész speciális webshopunk egyik legmegbízhatóbb és legnépszerűbb fékbetétje. Kifejezetten úgy tervezték, hogy maximális fékezési erőt és tartósságot biztosítson, így bármilyen körülmények között bízhat a teljesítményében.

A MOTO-MASTER egy olyan elismert gyártó, amely a motorosok igényeit szem előtt tartva fejleszti termékeit. Az 093221 modell számos innovatív technológiával van felszerelve, amelyek elősegítik a hatékony fékezést és a hosszú élettartamot.

Főbb jellemzők:

  • Anyag: Speciális összetétel, amely magas hőmérsékleten is kiváló teljesítményt nyújt.
  • Kopásállóság: Kiváló kopásállóság, mely meghosszabbítja a fékbetétek élettartamát.
  • Könnyű felszerelhetőség: Egyszerű és gyors telepítés biztosítja, hogy hamar visszatérhessen az útra.
  • Megbízhatóság: Stabil és erőteljes fékezés bármilyen időjárási viszonyok között.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a motor hátsó fékjéhez tervezve, alapos tesztelésnek alávetve.

Miért válassza a MOTO-MASTER Nitro Fékbetéteket?

A motoros biztonsága és a teljesítmény alapvető fontosságú tényező a közlekedésben. A MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek 093221 az Ön biztonságát szolgálja, miközben a legjobb vezetési élményt nyújtja. Ezek a fékbetétek nemcsak a mindennapi használatban állják meg a helyüket, hanem extrém körülmények között is kiválóan teljesítenek. A speciális összetétel minimalizálja a por és a hő képződését, így csökkenti a fékkopogást és meghosszabbítja a tárcsák élettartamát.

Továbbá, a MOTO-MASTER fékbetétek könnyen telepíthetőek, így nem szükséges szakember segítségét igénybe venni a cseréhez. A kompatibilitás széles körű, aminek köszönhetően számos motorhoz ideális választás lehet. Az egyszerű karbantartási folyamat biztosítja, hogy a motorja mindig készen álljon a legnehezebb kihívásokra is.

Ha a legjobb fékbetéteket keresi, amelyek nem csak a biztonságot, hanem a teljesítményt is maximalizálják, ne habozzon a MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek 093221 modell mellett dönteni. Különösen ajánljuk azoknak a motorosoknak, akik gyakran közlekednek városi körülmények között vagy hosszabb túrákra indulnak.

Add meg motorodnak a megérdemelt gondoskodást és válaszd a MOTO-MASTER minőségét. Tekintsd meg webshopunk további fékbetét, féktárcsa és fékalkatrész kínálatát, ahol minden motoros megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kiegészítőket.

Cikkszám: 985732
Gyári cikkszám: 093221
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges