MOTO-MASTER Flame Series Rotor SUMO 112228

Gyártó:
Cikkszám:
970320
Gyári cikkszám:
112228

100500.000041

79133.8583

100 500 Ft

Nettó: 79 134 Ft

MOTO-MASTER Flame Series Rotor SUMO 112228

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER Flame Series Rotor SUMO 112228

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: MOTO-MASTER

A MOTO-MASTER Flame Series Rotor SUMO 112228 egy kiváló minőségű féktárcsa, amelyet kifejezetten motorkerékpárokhoz terveztek. Ez a rotor optimális teljesítményt nyújt extrém körülmények között is, így ideális választás azok számára, akik maximális fékerőt és tartósságot keresnek.

Jellemzők:

  • Innovatív Láng Design: A MOTO-MASTER Flame Series Rotor jellegzetes láng formájú kivágásai nemcsak esztétikailag vonzóak, de segítik a hőelvezetést és csökkentik a súlyt is.
  • Nagy Teljesítményű Anyag: A rotor magas minőségű rozsdamentes acélból készül, amely hosszú élettartamot és kiváló korrózióvédelmet biztosít.
  • Kiváló Hőelvezetés: A láng design és az anyagválasztás kombinációja segít abban, hogy a rotor hatékonyan vezesse el a hőt, így megelőzve a túlmelegedést és a fékhatás csökkenését.
  • OEM Kompatibilitás: A MOTO-MASTER Flame Series Rotor SUMO 112228 teljes mértékben kompatibilis az OEM fékrendszerekkel, így könnyen telepíthető anélkül, hogy további módosításokat igényelne.
  • Könnyű Súly: A könnyített kialakítás hozzájárul a motorkerékpár össztömegének csökkentéséhez, ezzel is javítva a kezelhetőséget és a gyorsulási teljesítményt.
  • Precíz Gyártási Technológia: A rotor fejlett CNC technológiával van megmunkálva, ami garantálja a maximális pontosságot és megbízhatóságot.

Felhasználási Területek:

A MOTO-MASTER Flame Series Rotor SUMO 112228 sokoldalúan használható, beleértve a következőket:

  • Motorkerékpár Versenyzés: Ideális választás mind profi, mind amatőr versenyzők számára, akik kiváló fékteljesítményt keresnek.
  • Napi Használat: Az utcai motorosok is nagyra értékelik a rotor megbízhatóságát és tartósságát.
  • Hobby Motorozás: Kiválóan alkalmas hobbimotorosok számára is, akik élvezni szeretnék a magas minőségű fékteljesítményt.

A MOTO-MASTER Előnyei:

A MOTO-MASTER a motorkerékpár fékrendszerek területén szerzett több évtizedes tapasztalata révén világszerte elismert márka. A cég termékei a legmagasabb minőségi standardoknak felelnek meg, biztosítva a motorosok számára a maximális biztonságot és teljesítményt.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Rendelje meg most a MOTO-MASTER Flame Series Rotor SUMO 112228-ot webshopunkon keresztül, és tapasztalja meg a különbséget!

Miért Válassza Webshopunkat?

  • Széles Választék: Számos motorkerékpár alkatrész és kiegészítő közül választhat.
  • Gyors Kiszállítás: Gyors és megbízható kiszállítás, hogy minél előbb élvezhesse új alkatrészét.
  • Kiváló Ügyfélszolgálat: Szakértő csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésére kérdéseivel kapcsolatosan.

Vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért, vagy látogasson el webshopunkba a teljes kínálat megtekintéséhez!

Cikkszám: 970320
Gyári cikkszám: 112228
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges