MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIXED NITRO CONTOURED NATURAL 110362

Gyártó:
Cikkszám:
921579
Gyári cikkszám:
110362

30400.000033

23937.0079

30 400 Ft

Nettó: 23 937 Ft

MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIXED NITRO CONTOURED NATURAL 110362

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a motoralkatrészek és kiegészítők széles választékát kínáljuk a legigényesebb vásárlók számára is! Bemutatjuk a MOTO-MASTER FÉKTÁRSCA FIXED NITRO CONTOURED NATURAL 110362 modellt, amely a motorosok körében az egyik legkedveltebb termék.

A MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIXED NITRO CONTOURED NATURAL 110362 az egyik legjobb választás az első féktárcsák kategóriájában. Kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. Ez a féktárcsa kiváló fékezési teljesítményt nyújt, legyen szó utcai vagy versenykörülményekről.

Kiemelt tulajdonságok:

  • Magas minőségű anyagok: A féktárcsa kiváló minőségű ötvözött acélból készült, amely ellenáll a korroziónak és a kopásnak.
  • Stabil teljesítmény: A Nitro Contoured kialakítás biztosítja az egyenletes hőelosztást, ami csökkenti a féktárcsa túlmelegedésének esélyét, és ezáltal növeli a fékezési hatékonyságot.
  • Esztétikus megjelenés: A természetes (Natural) bevonat elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a motorodnak.
  • Könnyű szerelhetőség: Az OEM méretekkel teljesen megegyezik, így a beszerelés gyors és egyszerű.

Alkalmazási területek:

A MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIXED NITRO CONTOURED NATURAL 110362 kifejezetten ajánlott utcai motorokhoz, de kiválóan megállja a helyét sport- és versenymotorokon is. Tökéletes választás mindazok számára, akik kiemelkedő teljesítményt és hosszú élettartamot keresnek.

Karakterisztikák:

  • Átmérő: 300 mm
  • Vastagság: 5 mm
  • Súly: 1.5 kg
  • Anyaga: Magas ötvözetű acél

Vásárolj most a legjobb áron és élvezd a kiváló minőséget és teljesítményt, amit csak a MOTO-MASTER tud nyújtani!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és tedd motorod fékezési rendszerét a következő szintre a MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIXED NITRO CONTOURED NATURAL 110362 segítségével! Rendelje meg most, és élvezd a biztonságos és hatékony fékezést minden egyes úton.

Ha bármilyen kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban vagy segítségre van szükséged a rendelés folyamatában, keress minket bizalommal. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre minden hétköznap!

Cikkszám: 921579
Gyári cikkszám: 110362
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges