MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIX NITRO KONTÚROS NATURAL 110644

Gyártó:
Cikkszám:
876408
Gyári cikkszám:
110644

30400.000033

23937.0079

30 400 Ft

Nettó: 23 937 Ft

MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIX NITRO KONTÚROS NATURAL 110644

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIX NITRO KONTÚROS NATURAL 110644

Üdvözöljük motoralkatrész webáruházunkban, ahol a minőség és a megbízhatóság találkozik. Bemutatjuk a MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIX NITRO KONTÚROS NATURAL 110644 termékünket, amely a legmagasabb követelményeknek is megfelel. Ez a prémium minőségű féktárcsa kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik a legjobb teljesítményt és tartósságot várják el motorjuk fékrendszerétől.

Kiemelkedő Teljesítmény és Tartósság

A MOTO-MASTER egy neves gyártó, mely kiváló hírnévvel rendelkezik a motoralkatrészek piacán. A FIX NITRO KONTÚROS NATURAL féktárcsa az egyik zászlóshajó termékük, amely a legújabb technológiai újításokat és kiváló alapanyagokat egyesíti. A féktárcsa kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszantartó használatot és a kiemelkedő teljesítményt minden körülmények között.

Előnyök

  • Optimális Hőkezelés: A féktárcsa gyártása során alkalmazott speciális hőkezelési eljárás biztosítja a maximális tartósságot és hőellenállást.
  • Kiváló Kopásállóság: Az anyag összetétele és gyártási folyamata révén a féktárcsa rendkívül kopásálló, így hosszabb élettartamot biztosít.
  • Stabil Teljesítmény: Az egyenletes fékező teljesítmény érdekében a féktárcsa precízen megmunkált, amely minimalizálja a fékezés közbeni vibrációt és zajt.
  • Egyszerű Telepítés: A MOTO-MASTER féktárcsát kifejezetten makkora pontos illeszkedéssel és könnyű telepítéssel tervezték, így a cseréje egyszerű és gyors.

Technikai Részletek

A MOTO-MASTER 110644 modell számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják a kiemelkedő teljesítményt:

  • Anyag: Magas széntartalmú acél az optimális hővezetés és kopásállóság érdekében.
  • Kialakítás: Speciális kontúros kialakítás a jobb hőelvezetés és a szennyeződések elleni védelem érdekében.
  • Felületkezelés: Eloxált felület a korrózióvédelem érdekében, amely hosszú élettartamot garantál.
  • Kompatibilitás: Széleskörűen kompatibilis különböző motorkerékpár modellekkel, biztosítva a flexibilitást.

A MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIX NITRO KONTÚROS NATURAL 110644 tökéletes választás minden motoros számára, aki elsőrangú fékalkatrészt keres. Ideális mindennapi használatra és versenykörülmények között egyaránt.

Vásárlás és Szállítás

Rendelje meg most a MOTO-MASTER féktárcsát webáruházunkban, és élvezze a gyors szállítást és megbízható ügyfélszolgálatot. Tegye motorját még biztonságosabbá és megbízhatóbbá ezzel a prémium féktárcsával!

A webáruházban megtalálható további féktárcsák és fékalkatrészek között böngészve biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő terméket.

Cikkszám: 876408
Gyári cikkszám: 110644
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges