MOTION PRO Pin Spanner Wrench 08-0610

Gyártó:
Cikkszám:
979652
Gyári cikkszám:
08-0610

26299.999978

20708.6614

26 300 Ft

Nettó: 20 709 Ft

MOTION PRO Pin Spanner Wrench 08-0610

Rendelhető
Rendelhető

MOTION PRO Pin Spanner Wrench 08-0610

A MOTION PRO Pin Spanner Wrench 08-0610 egy kiváló minőségű, professzionális eszköz, amelyet kifejezetten a motorkerékpár tulajdonosok és szerelők számára terveztek. Ez a speciális csapszerű kulcs ideális választás, ha gyorsan és hatékonyan szeretnéd eltávolítani vagy felhelyezni a gömbcsuklókat és egyéb nehezen hozzáférhető alkatrészeket a motorkerékpárodon.

Termékjellemzők

  • Kiváló minőség: A MOTION PRO elkötelezett a tartós és megbízható eszközök gyártása mellett. Ez a csapszerű kulcs nagy teherbírású acélból készült, amely biztosítja a hosszú távú használatot és a rugalmasságot.
  • Precíz kialakítás: Az eszköz precíz kialakítása lehetővé teszi, hogy a feladatot gyorsan és hatékonyan végezd el, minimalizálva a sérülés és a kopás kockázatát.
  • Ergonomikus fogantyú: Az ergonómikus fogantyú kényelmes és biztonságos fogást biztosít, akár intenzív használatra is alkalmas.
  • Sokoldalú felhasználás: A Pin Spanner Wrench sokoldalú eszköz, amely különböző motorkerékpár-modellekhez is használható, így tökéletes választás a sokoldalú szerelők és motortulajdonosok számára.
  • Gyári megfelelés: A MOTION PRO gyári szabványoknak megfelelően gyártja az eszközeit, így biztos lehet benne, hogy a termék kiváló minőségű és megbízható.

Széleskörű alkalmazás

Ez az eszköz különösen hasznos lehet a felfüggesztési rendszerek, a kormánycsapágyak és egyéb alkatrészek karbantartása és szerelése során. A Pin Spanner Wrench 08-0610 használatával könnyedén hozzáférhetsz és kezelheted a nehezen hozzáférhető helyeket is, amelyek más eszközökkel nehezen elérhetők lennének.

Méret és csomagolás

Az eszköz kompakt mérete és könnyű kialakítása miatt egyszerűen hordozható és tárolható, így mindig kéznél lehet, amikor szükséged van rá. Az eszközt tartalmazó csomag gondosan van összeállítva, hogy megvédje azt a szállítás során.

Vásárlói vélemények

Már sok motorkerékpár-tulajdonos és szerelő is kipróbálta és dicsérte a MOTION PRO Pin Spanner Wrench 08-0610 eszközt. A pozitív visszajelzések azt mutatják, hogy ez az eszköz nemcsak kiváló minőségű, hanem valóban megkönnyíti a szerelési műveleteket.

Összegzés

A MOTION PRO Pin Spanner Wrench 08-0610 egy nélkülözhetetlen eszköz minden motorkerékpár-tulajdonos és szerelő számára. A tartósság, a precíz kialakítás és az ergonómikus fogantyú mind hozzájárulnak az eszköz kiváló teljesítményéhez. Szerezd be te is ezt a nagyszerű eszközt, és tapasztald meg, milyen egyszerűvé válik a motorkerékpárod karbantartása és szerelése!

Cikkszám: 979652
Gyári cikkszám: 08-0610
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges