MOTION PRO 54- Darabos Euro Méretezésű Csavar Készlet 33-1700

Gyártó:
Cikkszám:
977962
Gyári cikkszám:
33-1700

14299.999975

11259.8425

14 300 Ft

Nettó: 11 260 Ft

MOTION PRO 54- Darabos Euro Méretezésű Csavar Készlet 33-1700

Rendelhető
Rendelhető

MOTION PRO 54- Darabos Euro Méretezésű Csavar Készlet 33-1700

Márka: MOTION PRO

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Bemutatjuk a MOTION PRO 54- Darabos Euro Méretezésű Csavar Készletet 33-1700, a motorkerékpárosok számára szükséges teljes hardverkészletet! Ez a készlet kiváló minőségű csavarokat tartalmaz, amelyek szabványos európai méretezéssel rendelkeznek. Tökéletes kiegészítő azok számára, akik szeretnek saját maguk dolgozni motorjaik karbantartásán és szerelésén. Az aprólékosan kidolgozott, masszív és tartós alkatrészek biztosítják, hogy ne kelljen gyakori cseréket végezni, és a motor hosszú távon megbízhatóan működjön.

Készlet tartalma

Az MOTION PRO 54- Darabos Euro Méretezésű Csavar Készlet 33-1700 tartalmaz minden szükséges csavart és szerelvényt a legtöbb európai széleskörű motorkerékpár modellhez. Alapfelszereltségei közé tartoznak a:

  • Rozsdamentes acél csavarok
  • Aluminium alátétek
  • Karbonacél anyák
  • Több méretű és formájú rögzítő elemek

Minden darabot úgy terveztek, hogy ellenálljon a legnehezebb körülményeknek is, beleértve a magas hőmérsékletet, a nedvességet és a fizikai behatásokat. Ezek az alkatrészek ideálisak versenyzők, szerelők és hobbi motorkerékpárosok számára is.

Kiváló Minőség és Megbízhatóság

A MOTION PRO név garancia a minőségre és a megbízhatóságra. A világszerte elismert márka célja, hogy a motorosok számára a legjobb szerelési és karbantartási eszközöket kínálja. A csavarok és szerelvények gondos eljárással készülnek, hogy minden felhasználási területen teljesítsék a magas elvárásokat.

Kényelmes és Használatra Kész

A MOTION PRO 54- Darabos Euro Méretezésű Csavar Készlet 33-1700 egy elegáns, praktikus műanyag tárolódobozban érkezik, amely könnyen hordozható és rendezett állapotban tartja az alkatrészeket. A tárolódoboz belső elosztása úgy van kialakítva, hogy könnyen megtalálhassa a szükséges csavart vagy szerelvényt. Ez nemcsak időt takarít meg, hanem fokozza a hatékonyságot is a munka során.

Olyan Motorosoknak, Akik Tudják, Mit Akarnak

Legyen szó akár versenyzésről, akár túrázásról, a MOTION PRO 54- Darabos Euro Méretezésű Csavar Készlet 33-1700 úgy lett tervezve, hogy minden igénynek megfeleljen. A készlet változatos méretekkel és formákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű szerelést, így a motorosok maximálisan élvezhetik a szabadban töltött idejüket anélkül, hogy aggódniuk kellene a meghibásodott alkatrészek miatt.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy beszerezze ezt a kiváló csavarkészletet! Rendelje meg most, és lépjen egy lépéssel közelebb ahhoz, hogy motorja mindig a legjobb állapotban legyen. MOTION PRO 54- Darabos Euro Méretezésű Csavar Készlet 33-1700 – minőség, amit érezni és látni fog!

Cikkszám: 977962
Gyári cikkszám: 33-1700
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges