MOOSE RACING Pro LG Skid Plate PRO LG HON 450L PX1522

Gyártó:
Cikkszám:
984861
Gyári cikkszám:
PX1522

69099.999976

54409.4488

69 100 Ft

Nettó: 54 409 Ft

MOOSE RACING Pro LG Skid Plate PRO LG HON 450L PX1522

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING Pro LG Skid Plate PRO LG HON 450L PX1522

A MOOSE RACING Pro LG Skid Plate PRO LG HON 450L PX1522 egy kiváló minőségű haspáncél, amely kifejezetten a Honda 450L motorkerékpár modellhez lett tervezve. Ezzel a termékkel megóvhatod motorodat az út során esetlegesen fellépő károktól és sérülésektől. A MOOSE RACING a motoralkatrészek és tartozékok vezető gyártója, amely híres a megbízhatóságáról és a kiváló minőségéről.

Termék jellemzői:

  • Típus: Skid Plate
  • Kompatibilitás: HON 450L PX1522
  • Gyártó: MOOSE
  • Anyag: Nagy szilárdságú alumínium
  • Szín: Fekete
  • Könnyű telepítés: Egyszerű felszerelési útmutatóval

Védelmi szint:

A MOOSE RACING Pro LG Skid Plate kifinomult kialakításának köszönhetően optimális védelmet nyújt a motor egyes alkatrészei számára, mint például az olajteknő és a kipufogó rendszer. Az erős és tartós alumínium anyaga megakadályozza a kövek és egyéb tárgyak okozta sérüléseket, így hosszabb élettartamot biztosít a motorkerékpár számára.

Telepítési útmutató:

A haspáncél telepítése rendkívül egyszerű, köszönhetően a hozzá mellékelt részletes útmutatónak és a csavarozási pontok előre kialakított helyeinek. Ezzel a termékkel nem kell aggódnod a bonyolult műszaki ismeretek miatt, hiszen könnyedén felszerelhető otthoni környezetben is. A mellékelt szerszámokkal és a pontos utasításokkal garantált a gyors és hatékony telepítés.

Miért válaszd a MOOSE RACING termékeit?

A MOOSE RACING márka sok évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motoralkatrészek piacán, és a termékeik minősége a legjobbak közé tartozik. A gyártó figyelmet fordít a részletekre és a tartósságra, így biztos lehetsz benne, hogy a vásárolt termék hosszú távon is megbízhatóan szolgálja majd a célját. Ezenkívül a MOOSE RACING Pro LG Skid Plate megfizethető áron kínál professzionális védelmet a motorkerékpárod számára.

Záró gondolatok:

Összefoglalva, a MOOSE RACING Pro LG Skid Plate PRO LG HON 450L PX1522 kiváló választás mindazok számára, akik prémium minőségű védelmet keresnek motorkerékpárjuk számára. Könnyű telepítése, tartós anyaga és a megbízható gyártó mind garantálják, hogy elégedett leszel ezzel a haspáncéllal. Válaszd a MOOSE RACING termékeit, és élvezd a biztonságos motorozás élményét!

Cikkszám: 984861
Gyári cikkszám: PX1522
Állapot Új
Anyag HDPE
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 8mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges