MOOSE RACING MSE SWNG ARM BRNG KIT CR 28-1039

Gyártó:
Cikkszám:
966280
Gyári cikkszám:
28-1039

38900.000051

30629.9213

38 900 Ft

Nettó: 30 630 Ft

MOOSE RACING MSE SWNG ARM BRNG KIT CR 28-1039

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING MSE SWNG ARM BRNG KIT CR 28-1039

A MOOSE RACING által kínált SWNG ARM BRNG KIT CR 28-1039 egy kiváló minőségű lengőkar csapágy készlet, amely kifejezetten motorozás szerelmeseinek készült. Ez a termék a motoralkatrészek piacának meghatározó szereplője, és tökéletes választás mindazoknak, akik megbízhatóságra és tartósságra vágynak.

Magas minőség és tartósság

A MOOSE RACING hírneve a kiváló minőségű termékeken alapul, és ez a lengőkar csapágy készlet sem kivétel. A készlet tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a legszélsőségesebb körülményeknek is, legyen szó sáros, poros terepről vagy kemény aszfaltútról. Ez a robosztus konstrukció biztosítja, hogy a lengőkar csapágyak hosszú élettartamúak legyenek és minimális karbantartást igényeljenek.

Könnyű felszerelhetőség

A MOOSE RACING MSE SWNG ARM BRNG KIT CR 28-1039 könnyen felszerelhető, ami különösen fontos azoknak a motorosoknak, akik szeretnek saját maguk végezni kisebb javításokat. A készlet minden szükséges elemet tartalmaz a gyors és hatékony szereléshez, így nem szükséges további szerszámok vagy alkatrészek vásárlása.

Kompatibilitás és alkalmazhatóság

Ez a lengőkar csapágy készlet kifejezetten a CR 28-1039 modellhez készült, biztosítva a tökéletes illeszkedést és működést. A pontos méretezés és illeszkedés garancia arra, hogy a termék összhangban van a motor egyéb alkatrészeivel, minimalizálva a vibrációt és a kopást.

Miért válassza a MOOSE RACING termékeket?

  • Megbízhatóság: A MOOSE RACING termékei széles körben elismertek a tartósságuk és megbízhatóságuk miatt.
  • Széles termékskála: A gyártó számos motoralkatrészt kínál, így biztosan megtalálja az Ön motorjához illeszkedő terméket.
  • Versenyképes árak: Az ár-érték arány kiváló, így ön biztos lehet benne, hogy pénze a legjobban hasznosul.

Összefoglalva, ha megbízható és tartós lengőkar csapágy készletet keres, a MOOSE RACING MSE SWNG ARM BRNG KIT CR 28-1039 kiváló választás. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy motorjának épségét és teljesítményét növelje ezzel a magas minőségű termékkel.

Cikkszám: 966280
Gyári cikkszám: 28-1039
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges