MOOSE RACING Kontúros Kézvédők (FEKETE * EZÜST) 22mm 7/8" 50-5232

Gyártó:
Cikkszám:
977032
Gyári cikkszám:
50-5232

35499.999993

27952.7559

35 500 Ft

Nettó: 27 953 Ft

MOOSE RACING Kontúros Kézvédők (FEKETE * EZÜST) 22mm 7/8" 50-5232

  • Fekete
  • Ezüst
Érdeklődjön
Rendelhető

MOOSE RACING Kontúros Kézvédők (FEKETE * EZÜST) 22mm 7/8" 50-5232

Ha egy motoros, aki a legjobb felszerelésekre vágyik, hogy motorját ne csak biztonságosabbá, hanem stílusosabbá is tegye, akkor a MOOSE RACING Kontúros Kézvédők tökéletes választás. Kiváló minőségű anyagok, rendkívüli tartósság és figyelemre méltó dizájn jellemzi ezeket a kézvédőket, melyek egyaránt szolgálják a funkcionalitást és az esztétikát.

Kiemelkedő Tulajdonságok

  • Anyag: A kézvédők robusztus és tartós alumíniumból készültek, amely garantálja a hosszú élettartamot és a biztonságot.
  • Szín: Klasszikus fekete és ezüst kombináció, amely illeszkedik bármilyen motorhoz.
  • Méret: 22mm 7/8" kormányokhoz illeszkedik, ami rendkívüli kompatibilitást tesz lehetővé a különböző motor típusokkal.
  • Modellszám: 50-5232, ami biztosítja az eredetiséget és a pontos illeszkedést.

Tartósság és Védelem

A MOOSE RACING Kontúros Kézvédők olyan extrém körülmények között is megbízható védelmet nyújtanak, mint a terepmotorozás vagy a versenyzés. Az alumínium konstrukció elnyeli az ütéseket és védi a kezet a kövektől, ágtól és egyéb akadályoktól, amelyek bármikor előfordulhatnak a motorozás során. Ezenkívül a kézvédők komoly védelmet nyújtanak az időjárási elemekkel szemben is, például a hidegtől vagy az esőtől.

Egyszerű Telepítés

A kézvédők kialakítása lehetővé teszi az egyszerű és gyors telepítést. Az összes szükséges szerelési tartozékot tartalmazza a csomag, így nem kell aggódnia a különálló elemek utánpótlásáról. Kevés szaktudás szükséges a telepítéshez, és rövid időn belül készen áll a motor új kézvédőinek élvezetére.

Ergonómia és Stílus

A kézvédők ergonómiai kialakítása hozzájárul a maximális kényelemhez hosszú utak során is. Az aerodinamikus forma csökkenti a légellenállást, ezáltal javítva a motor teljesítményét. A klasszikus fekete és ezüst dizájn elegáns megjelenést biztosít, ami minden motorhoz hozzáadhat egy kis plusz stílust.

Kompatibilitás és Sokoldalúság

A 22mm 7/8" méretű kormányok széles skálájával kompatibilis, így nem kérdés, hogy a legtöbb motoros megtalálja a megfelelő illeszkedést. Legyen szó enduró, off-road vagy akár utcai motorozásról, a MOOSE RACING Kontúros Kézvédők minden igényt kielégítenek.

Miért Válassza A MOOSE RACING Kézvédőket?

A MOOSE márka a motoros közösségben jól ismert a kiváló minőségű termékeiről és innovatív megoldásairól. Ezek a kézvédők jó példái ennek a hírnévnek, hiszen az anyagválasztás, a dizájn és az ergonómia tekintetében mind kompromisszummentes megoldásokat kínálnak.

Cikkszám: 977032
Gyári cikkszám: 50-5232
#Szín Fekete
#Szín Ezüst
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges