MOOSE RACING Karburátor Javítókészlet KAWASAKI 26-1106

Gyártó:
Cikkszám:
977253
Gyári cikkszám:
26-1106

25099.999965

19763.7795

25 100 Ft

Nettó: 19 764 Ft

MOOSE RACING Karburátor Javítókészlet KAWASAKI 26-1106

Érdeklődjön
Rendelhető

MOOSE RACING Karburátor Javítókészlet KAWASAKI 26-1106

A MOOSE RACING Karburátor Javítókészlet KAWASAKI 26-1106 tökéletes választás minden motoros számára, aki a legjobb minőségű alkatrészeket keresi járművéhez. Ez a kitűnő készlet minden szükséges komponenst tartalmaz a karburátor javításához, hogy újra tökéletesen működjön. A MOOSE RACING ismert a kiváló minőségű motoralkatrészei és tartozékai miatt, ezért biztos lehetsz benne, hogy ez a javítókészlet megbízható és tartós termék.

A készlet tartalma

  • Első osztályú minőségű tömítések és o-gyűrűk
  • Új fúvókák és tűszelepek
  • Gondosan kiválasztott rugók és egyéb alkatrészek

Ezek a karburátor alkatrészek a legnagyobb precizitással lettek tervezve és gyártva, hogy biztosítsák a tökéletes illeszkedést és a hosszú élettartamot. Minden alkatrész pontosan az eredeti gyári specifikációk szerint készült, így tökéletesen illeszkedik a KAWASAKI modellhez.

Kompatibilitás

Ez a javítókészlet kifejezetten a KAWASAKI 26-1106 modellhez lett tervezve. Annak érdekében, hogy mindig a lehető legjobb teljesítményt érje el, javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze és karbantartsa motorja karburátorát. A karburátor megfelelő állapota kulcsfontosságú a motor optimális üzemanyag-keverékének biztosításához, ami közvetlenül hatással van a jármű teljesítményére és üzemanyag-hatékonyságára.

Miért válaszd a MOOSE RACING Karburátor Javítókészletet?

  • Megbízhatóság: A MOOSE RACING ismert a magas minőségű termékeiről és a motoros közösség bizalmát élvezi világszerte.
  • Tartósság: A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően ez a javítókészlet hosszú élettartamot biztosít.
  • Komplett megoldás: Minden szükséges alkatrészt tartalmaz, ami a karburátor szakszerű javításához szükséges.
  • Könnyű telepítés: Az alkatrészek pontosan az eredeti gyári specifikációk szerint készültek, így a telepítés egyszerű és problémamentes.

Ne habozz tovább, és szerezz be egy MOOSE RACING Karburátor Javítókészlet KAWASAKI 26-1106-t most webshopunkban! A megfelelő karburátor karbantartás és javítás elhanyagolhatatlan a motor zökkenőmentes működése érdekében.

Köszönjük, hogy a mi webshopunkat választottad motoralkatrészek és kiegészítők beszerzéséhez. Nagyra értékeljük bizalmadat és elégedettséged a legfontosabb számunkra!

Cikkszám: 977253
Gyári cikkszám: 26-1106
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges