MOOSE RACING HARD-PARTS THROTTLE CABLES 45-1176

Gyártó:
Cikkszám:
890892
Gyári cikkszám:
45-1176

7499.999986

5905.5118

7 500 Ft

Nettó: 5 906 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS THROTTLE CABLES 45-1176

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS GÁZ BOWDENEK 45-1176

Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Kábelek > Gáz bowdenek

Gyártó: MOOSE

A motorosok számára a kormány és a gyorsulás hatékonysága rendkívül fontos. Ahhoz, hogy a motorkerékpár mindig a maximumot nyújtsa, a gáz bowdenek állapotának rendszeres karbantartása elengedhetetlen. Ehhez kínál megoldást a MOOSE RACING HARD-PARTS GÁZ BOWDENEK 45-1176, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelel.

Minőség és Megbízhatóság

A MOOSE RACING HARD-PARTS GÁZ BOWDENEK 45-1176 a tartósság és megbízhatóság terén kiemelkedő. A MOOSE márka hosszú évtizedek óta vezető szerepet tölt be a motoralkatrészek piacán, ami garancia a minőségre és az innovációra. Ezek a gáz bowdenek időjárásálló anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak, a nedvességnek és az extrém hőmérsékleti viszonyoknak is.

Tökéletes Illeszkedés és Könnyű Telepítés

A MOOSE RACING HARD-PARTS GÁZ BOWDENEK 45-1176 precíz mérnöki munkával készül, hogy tökéletesen illeszkedjen a motor különböző modelljeihez. A telepítés egyszerű és gyors, így akár házilag is könnyedén elvégezhető, ami időt és pénzt takarít meg.

Optimalizált Teljesítmény

Az optimálisan kialakított gáz bowdenek lehetővé teszik a gyors és pontos reakciót a gázkar mozdulatára. Ez különösen fontos a versenypályán, de a hétköznapi használat során is érezhető a különbség. A kábel minimális súrlódást biztosít, ezáltal simább és azonnali gáz karbantartást tesz lehetővé.

Kiváló Ár-Érték Arány

A MOOSE RACING HARD-PARTS GÁZ BOWDENEK 45-1176 nemcsak a minősége miatt érdemel figyelmet, hanem a versenyképes ára miatt is. A motorosok számára egy megbízható és tartós alkatrész, amely hosszú távon is kiváló teljesítményt biztosít, minden szempontból megtérülő befektetés.

Technikai Specifikációk

  • Gyártó: MOOSE
  • Típus: HARD-PARTS GÁZ BOWDENEK 45-1176
  • Anyag: Időjárásálló, kopásálló anyagok
  • Könnyű telepítés
  • Kiváló reakció és teljesítmény

Összefoglalva, ha a motorod számára a legjobbat szeretnéd, válaszd a MOOSE RACING HARD-PARTS GÁZ BOWDENEK 45-1176-ot. Tökéletes választás minden motoros számára, akik számára fontos a megbízhatóság, a minőség és a kiváló teljesítmény.

Cikkszám: 890892
Gyári cikkszám: 45-1176
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták