MOOSE RACING HARD-PARTS OLAJSZŰRŐ 10 MIKRONOS PAPÍR DT-09-52

Gyártó:
Cikkszám:
868496
Gyári cikkszám:
DT-09-52

3479.8

2740.0000

3 480 Ft

Nettó: 2 740 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS OLAJSZŰRŐ 10 MIKRONOS PAPÍR DT-09-52

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS OLAJSZŰRŐ 10 MIKRONOS PAPÍR DT-09-52

A MOOSE Racing bemutatja a professzionális motorosok és motorrajongók számára készült 10 mikronos papírból készült olajszűrőt, a DT-09-52 modellt. Ez az olajszűrő tökéletes választás minden motoros számára, aki maximális teljesítményt és megbízhatóságot keres.

Tulajdonságok és Előnyök

  • Magas szűrési hatékonyság: A 10 mikronos papír szűrő rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a szilárd részecskéket az olajból, maximalizálva ezzel a motor élettartamát.
  • Tartósság és megbízhatóság: A MOOSE Racing termékei híresek a robusztus kialakításukról és a kiváló minőségükről. Ez az olajszűrő hosszú távú védelmet nyújt motorjának.
  • Könnyen cserélhető: A szűrő kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű cserét, így minimális időt veszít az olajszűrő karbantartása.
  • Univerzális illeszkedés: Számos motortípushoz kompatibilis, ami rugalmas felhasználást biztosít.

MŰSZAKI ADATOK

  • Szűrő típusa: Papír
  • Szűrőfinomság: 10 mikron
  • Modell: DT-09-52
  • Gyártó: MOOSE
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Szűrők > Olajszűrő

Miért válassza a MOOSE Racing olajszűrőt?

A MOOSE Racing nemcsak egy termelő cég, hanem egy elkötelezett közösség, amely a motorosok igényeit helyezi előtérbe. A DT-09-52 modell az egyik legkeresettebb olajszűrő a piacon, melyet kifejezetten a motorosok teljesítményigényeihez fejlesztettek ki. Az innovatív szűrőrendszer által az olaja mindig tiszta marad, így motorja maximális teljesítményt nyújt. A MOOSE Racing olajszűrői garantáltan hozzájárulnak a motor élettartamának növeléséhez és a motorolaj hatékonyságának megőrzéséhez, különösen extrém körülmények között.

Hogyan rendelhet?

Rendelje meg ezt a kiváló minőségű olajszűrőt most a webshopunkban, és élvezze a MOOSE Racing által nyújtott előnyöket! Egyszerűen adja hozzá a kosárhoz, és kövesse a vásárlási folyamatot. Szakértő csapatunk mindig készen áll, hogy segítsen Önnek bármilyen kérdés vagy probléma esetén.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és frissítse motorját a legmodernebb szűrőrendszerrel, amelyet a piac kínál. A MOOSE Racing olajszűrője garantáltan nem hagyja cserben, és a lehető legjobb védelmet nyújtja motorjának!

Cikkszám: 868496
Gyári cikkszám: DT-09-52
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges