MOOSE RACING Alumínium Kézvédők (FEKETE * EZÜST) 22mm 7/8" 50-00*

Gyártó:
Cikkszám:
977031
Gyári cikkszám:
50-00*

29500.000055

23228.3465

29 500 Ft

Nettó: 23 228 Ft

MOOSE RACING Alumínium Kézvédők (FEKETE * EZÜST) 22mm 7/8" 50-00*

  • Fekete
  • Ezüst
Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING Alumínium Kézvédők (FEKETE * EZÜST) 22mm 7/8" 50-00*

Üdvözöljük a motoralkatrész webáruházunkban, ahol különleges termékeket kínálunk szenvedélyes motorosok számára. Bemutatjuk a MOOSE RACING Alumínium Kézvédők színes választékát, amelyek most FEKETE és EZÜST kivitelben is elérhetők, 22mm (7/8") méretben, a modellszám: 50-00*. Ezen kézvédők kiváló választást jelentenek mind az amatőr, mind a profi motorosok számára, hiszen kiemelkedő védelmet és stílust kínálnak bármilyen motocross vagy enduro túra alkalmával.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Robusztus Alumínium Konstrukció: A kézvédők tartós és könnyű alumíniumból készültek, amely maximális védelmet biztosít. Az alumínium anyag garantálja, hogy a kézvédők ellenállnak az ütődéseknek és kopásnak, hosszú élettartamot biztosítva számukra.
  • Stílusos Kivitel: A fekete és ezüst színek kombinációja nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz a motornak, de bármilyen színű járműhöz passzol.
  • Könnyű Szerelhetőség: A 22mm (7/8") méretű kézvédők könnyen felszerelhetők a legtöbb szabványos kormányra, minimális eszközhasználattal.
  • Kényelmes Védelem: A MOOSE RACING kézvédők nem csupán a kéz védelmét biztosítják a kövekkel, sárkal és egyéb akadályokkal szemben, hanem hozzájárulnak - a motoros kényelméhez is hosszú távú túrák során.

Ipari Minőség és Megbízhatóság

Amikor a megbízhatóság és minőség kérdésessé válik, a MOOSE RACING név mindig garancia. Ezek a kézvédők a leghíresebb gyártási szabványok szerint készültek, figyelembe véve a motorosok igényeit és elvárásait. Az alumínium kézvédők megfelelnek az iparági teszteknek és szabványoknak, amelyek biztosítják a maximális biztonságot és megbízhatóságot minden motorozási helyzetben.

Ezek a kézvédők nem csupán funkcionálisak, hanem hozzájárulnak ahhoz is, hogy a motoros stílusa is egyedi és különleges legyen. A MOOSE RACING elkötelezett amellett, hogy megoldást nyújtson minden motoros igénye számára, legyen szó amatőr vagy profi szintről.

Megrendelés és Szállítás

A MOOSE RACING Alumínium Kézvédők elérhetők webáruházunkban a független linkre kattintva. Gyors és megbízható szállítást garantálunk, hogy ön minél hamarabb élvezhesse új kézvédője előnyeit. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és óvja meg kezeit a legjobb minőségű kézvédőkkel!

Miért Válassza a MOOSE RACING Kézvédőket?

A motorozás izgalmas, de veszélyekkel teli tevékenység ugyanakkor megfelelő védelmet igényel. A MOOSE RACING kézvédők úgy lettek tervezve, hogy maximális védelmet nyújtsanak anélkül, hogy veszélyeztetnék a motoros teljesítményét. Tökéletes egyensúlyt nyújtanak a védelem és a kényelem között, így ön teljesen a vezetés örömeire összpontosíthat.

Motoralkatrész webáruházunk célja, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket kínálja vásárlóinak. Bízzon bennünk, és fedezze fel a MOOSE RACING Alumínium Kézvédők előnyeit! Látogassa meg webáruházunkat, és rendelje meg most!

Cikkszám: 977031
Gyári cikkszám: 50-00*
#Szín Fekete
#Szín Ezüst
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták