MEMPHIS SHADES FATS/SLIM TRIGGER-LOCK RÖGZÍTŐKÉSZLET, HONDA VTX 1800 C/R MEM8978

Cikkszám:
750449
Gyári cikkszám:
MEM8978

85700.00005

67480.3150

85 700 Ft

Nettó: 67 480 Ft

MEMPHIS SHADES FATS/SLIM TRIGGER-LOCK RÖGZÍTŐKÉSZLET, HONDA VTX 1800 C/R MEM8978

Rendelhető
Rendelhető

MEMPHIS SHADES FATS/SLIM TRIGGER-LOCK RÖGZÍTŐKÉSZLET, HONDA VTX 1800 C/R MEM8978

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a legkiválóbb motoralkatrészek és motoros ruházati cikkek széles választéka várja Önt! Bemutatjuk a MEMPHIS SHADES FATS/SLIM TRIGGER-LOCK RÖGZÍTŐKÉSZLETET, amely kifejezetten a Honda VTX 1800 C/R modellekhez készült. Ez a rögzítőkészlet a MEMPHIS SHADES METRIC gyártó egyik legújabb és leginnovatívabb terméke, amely minden motoros igényét kielégíti. Ha stabil, megbízható és könnyen használható rögzítőrendszert keres szélvédőjéhez, akkor ez a készlet a tökéletes választás Ön számára.

Termékjellemzők

  • Gyártó: MEMPHIS SHADES METRIC
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Szélvédők > Alkatrész
  • Kompatibilitás: Honda VTX 1800 C/R
  • Termék Kód: MEM8978

Miért válassza a Memphis Shades Fats/Slim Trigger-Lock Rögzítőkészletet?

A Memphis Shades Fats/Slim Trigger-Lock rendszer egyedülálló és forradalmi megoldás a motoros szélvédők rögzítésére. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a szélvédőt gyorsan és egyszerűen rögzítsük, illetve eltávolítsuk anélkül, hogy szerszámokat kellene használnunk. Íme néhány előnye:

  • Könnyű használat: A Trigger-Lock rendszernek köszönhetően pillanatok alatt rögzíthető és levehető a szélvédő, ami nagyban megkönnyíti a motoros életét.
  • Kiváló minőség: A Memphis Shades termékek a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, így hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak.
  • Stabil rögzítés: Az innovatív rögzítőrendszer biztosítja, hogy a szélvédő stabilan álljon a helyén, még extrém körülmények között is.
  • Esztétikus megjelenés: A Trigger-Lock rendszer diszkrét és elegáns, nem rontja a motor esztétikai összhatását.

Egyedi tervezés és kompatibilitás

A MEM8978-as kódú rögzítőkészlet kifejezetten a Honda VTX 1800 C/R modellekhez készült, így tökéletesen illeszkedik ezekre a motorokra. A pontos tervezésnek köszönhetően a rögzítőkészlet maximális stabilitást és megbízhatóságot nyújt, miközben megőrzi a motor eredeti stílusát és funkcionalitását.

Könnyű telepítés

A készlet részletes és könnyen követhető útmutatóval érkezik, amely segít a felhasználóknak a rögzítőrendszer gyors és egyszerű telepítésében. A Trigger-Lock technológia lényege, hogy ne kelljen szerszámokat használni a szélvédő fel- vagy leszereléséhez, ezzel időt és energiát spórolva meg a motoros számára.

Rendelés és Szállítás

Webáruházunkban egyszerűen és gyorsan leadhatja rendelését a MEMPHIS SHADES FATS/SLIM TRIGGER-LOCK RÖGZÍTŐKÉSZLETRE. A terméket raktáron tartjuk, és gyors szállítást biztosítunk az ország egész területére. Ha bármilyen kérdése van a termékkel vagy a rendelési folyamattal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Zárszó

Ne habozzon, válassza a MEMPHIS SHADES METRIC termékét, és élvezze a kiváló minőséget és a könnyű használatot! Rendeld meg még ma a MEMPHIS SHADES FATS/SLIM TRIGGER-LOCK RÖGZÍTŐKÉSZLETET Honda VTX 1800 C/R motorkerékpárjához, és tapasztalja meg a különbséget! Ez a rögzítőkészlet garantáltan nem fog csalódást okozni.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges