MAIER Hátsó Sárvédő RR BMW (Fekete * Karbon) 05876-*0

Gyártó:
Cikkszám:
979033
Gyári cikkszám:
05876-*0

49900.000022

39291.3386

49 900 Ft

Nettó: 39 291 Ft

MAIER Hátsó Sárvédő RR BMW (Fekete * Karbon) 05876-*0

  • Fekete
  • Karbon
Rendelhető
Rendelhető

MAIER Hátsó Sárvédő RR BMW (Fekete * Karbon) 05876-*0

Fedezze fel a legújabb hátsó sárvédőt a MAIER kínálatából, amely kifejezetten a BMW motorkerékpárok számára készült. A MAIER Hátsó Sárvédő RR BMW (Fekete * Karbon) 05876-*0 tökéletes választás minden motoros számára, aki a legjobb védelmet és stílust keresi. Ezzel a prémium minőségű sárvédővel motorja nem csak esztétikailag tűnik majd ki, de a lehető legmagasabb szintű védelemben is részesíti.

Ez a hátsó sárvédő tökéletesen illeszkedik a BMW motorkerékpárok RR modelljeihez, és a MAIER által garantált minőséggel érkezik. A fekete karbon dizájn elegáns és modern megjelenést biztosít, miközben maximális funkcionalitást és tartósságot nyújt. A MAIER termékeiről ismert, hogy a legjobb anyagokból készülnek, ami lehetővé teszi, hogy hosszú élettartammal szolgáljanak még a legkeményebb viszonyok között is.

Főbb jellemzők:

  • Anyag: Fekete karbon
  • Kompabilitás: Kifejezetten a BMW RR modellekhez tervezve
  • Tartósság: Kiváló minőségű és ellenálló anyagok
  • Dizájn: Elegáns és modern megjelenés
  • Könnyű telepítés: Egyszerűen felszerelhető

A MAIER hátó sárvédő nem csak a motorja megjelenését fogja feldobni, hanem hatékonyan védi is azt a sártól, kavicsoktól és más úton lévő szennyeződésektől. Emellett a könnyű telepítési folyamatnak köszönhetően nem szükséges szakember segítségére van szükség. Csak kövesse az egyszerű lépéseket és pár perc alatt készen van a szerelés.

Minőség: A MAIER márkanév garancia a kivételes minőségre. A cég szigorú minőségellenőrzési folyamatokat alkalmaz annak érdekében, hogy minden egyes termék megfeleljen a magas elvárásoknak.

Tartósság: A fekete karbon anyag nem csak esztétikailag tetszetős, hanem rendkívül tartós is. Ellenáll a külső behatásoknak, mint a hő, az UV-sugárzás, és egyéb környezeti tényezők. Ezzel biztosítva, hogy a sárvédő hosszú évekig megőrzi újszerű állapotát.

Alkalmazhatóság: Ez a sárvédő kifejezetten a BMW RR modellekhez lett tervezve. A MAIER odafigyelt arra, hogy pontosan illeszkedjen és stabilan tartson, akár nagy sebességnél is.

Ha Ön is motorrajongó, aki magas követelményeket támaszt motorkerékpárjával szemben, akkor a MAIER Hátsó Sárvédő RR BMW (Fekete * Karbon) 05876-*0 tökéletes választás lehet. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy motorja ne csak kiválóan nézzen ki, de megfelelő védelemmel is rendelkezzen!

Cikkszám: 979033
Gyári cikkszám: 05876-*0
#Szín Fekete
#Szín Karbon
Állapot Értékcsökkentett
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges