MAGURA Hymec Off-Road Hidraulikus Kuplung Csere Munkahenger 0120648

Gyártó:
Cikkszám:
969771
Gyári cikkszám:
0120648

50499.999965

39763.7795

50 500 Ft

Nettó: 39 764 Ft

MAGURA Hymec Off-Road Hidraulikus Kuplung Csere Munkahenger 0120648

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük webshopunkban, ahol széles választékban találhatóak motorkerékpár alkatrészek és kiegészítők. Különös figyelmet fordítunk a minőségre és a teljesítményre, és büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre. Egyik kiemelkedő termékünk a MAGURA Hymec Off-Road Hidraulikus Kuplung Csere Munkahenger 0120648, amely a piacon elérhető egyik legjobb cserealkatrész az off-road motorok számára.

Termék Leírása

A MAGURA Hymec Off-Road Hidraulikus Kuplung csere munkahenger tökéletes megoldás azoknak a motorosoknak, akik szeretnék növelni motorkerékpárjuk teljesítményét valamint megbízhatóságát. Ez a hidraulikus kuplung rendszer kiváltja a hagyományos mechanikus kuplungok szükségességét, könnyebb kuplung húzást és sokkal precízebb vezérlést biztosítva. Ezzel a cseremunkahengerrel a nehézkes kuplung használat a múlté válik, mivel a MAGURA Hymec minimalizálja a kézi erőfeszítést és javítja a Kuplung élményt.

Jellemzők és Előnyök

  • Megnövelt Tartósság: A MAGURA Hymec kiváló minőségű anyagokból készült, melyek ellenállnak a legkeményebb terepviszonyoknak is.
  • Egyszerű Telepítés: A szett átfogó használati utasításokat és minden szükséges szerelési alkatrészt tartalmaz, így könnyedén beépíthető bármely off-road motorkerékpárba.
  • Optimalizált Teljesítmény: A hidraulikus rendszer minimalizálja a kézi erőfeszítést, lehetővé téve a motoros számára, hogy jobban koncentráljon a vezetésre.
  • Alacsony Karbantartási Igény: A precíziós tervezés miatt a MAGURA Hymec minimális karbantartást igényel hosszú élettartam alatt.
  • Kiváló Vezérlés: A hidraulikus rendszernek köszönhetően a kuplung kezelés rendkívül pontos és megbízható.

Technikai Adatok

  • Gyártó: MAGURA
  • Modell: 0120648
  • Kategória: SX
  • Felhasználás: Off-Road
  • Anyag: Alumínium ötvözet
  • Telepítési idő: Körülbelül 1 óra

Miért válassza a MAGURA Hymec Hidraulikus Kuplungot?

A MAGURA több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hidraulikus rendszerek fejlesztésében, és termékeiket a legmagasabb minőségi szabványok szerint gyártják. Ha úgy dönt, hogy a MAGURA Hymec Off-Road Hidraulikus Kuplung Csere Munkahenger mellett dönt, akkor egy olyan alkatrészt választ, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt, és hosszú távon megbízható lesz. Ez a kuplung rendszer nem csak hogy javítja a motoros élményt, de lehetővé teszi, hogy a teljesítmény csúcsán maradjon még a legnehezebb terepviszonyok között is.

Vásárlói Vélemények

Motorosaink visszajelzései szerint a MAGURA Hymec jelentős különbséget hozott motorkerékpárjaik teljesítményében és vezetési élményében. A könnyű telepítés és az azonnali javulás a kuplung kezelésben csak néhány azok közül a pozitív megjegyzések közül, amelyeket termékünkről kapunk.

Fedezze fel a MAGURA Hymec Off-Road Hidraulikus Kuplung Csere Munkahenger 0120648 előnyeit, és tegye motorozását még élvezetesebbé és hatékonyabbá ezzel a kiváló minőségű termékkel. Rendelje meg most, és lépjen be a MAGURA hidraulikus rendszerek világába!

Cikkszám: 969771
Gyári cikkszám: 0120648
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges