K+S TECHNOLOGIES Üzemanyagcsap Javítókészlet 55-4001

Gyártó:
Cikkszám:
980588
Gyári cikkszám:
55-4001

11199.999952

8818.8976

11 200 Ft

Nettó: 8 819 Ft

K+S TECHNOLOGIES Üzemanyagcsap Javítókészlet 55-4001

Rendelhető
Rendelhető

K+S TECHNOLOGIES Üzemanyagcsap Javítókészlet 55-4001

A K+S TECHNOLOGIES Üzemanyagcsap Javítókészlet 55-4001 egy megbízható és kiváló minőségű termék, amely első sorban motorosok számára készül, akik fontosnak tartják a megfelelő üzemanyagellátást járművük számára. Az üzemanyagcsap, amely a motor egyik alapvető alkatrésze, kritikus szerepet játszik az üzemanyag megfelelő útvonalának biztosításában a tankból a karburátorba vagy az üzemanyaginjektorhoz. Ezt a javítókészletet arra tervezték, hogy segítsen helyreállítani vagy fenntartani a motor ezen alapvető alkatrészének optimális működését.

Az üzemanyagcsap javítókészlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, amely az üzemanyagcsap hatékony és hosszútávú javításához szükséges. A csomagban megtalálhatóak olyan elemek, mint a tömítések, gyűrűk, és rugók, amelyek kicserélése nélkülözhetetlen a szivárgásmentes és zökkenőmentes üzemanyag-szállítás érdekében. Ezek az alkatrészek pontosan úgy készültek, hogy illeszkedjenek a K+S TECHNOLOGIES 55-4001 modellhez, biztosítva a maximális kompatibilitást és a megbízhatóságot.

Az üzemanyagcsap javítókészlet minőségi anyagokból készült, amelyek ellenállnak az üzemanyag, az olaj és a motor hőjének kitéve. Ezáltal biztosíthatja, hogy az alkatrészek hosszú élettartamúak maradjanak, még a legnehezebb körülmények között is. A javítási útmutató részletes és könnyen követhető, így nemcsak a szakemberek, de azok is bátran belevághatnak a javításba, akik kevésbé jártasak a motorok szerelésében.

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: K+S TECHNOLOGIES

A K+S TECHNOLOGIES Üzemanyagcsap Javítókészlet 55-4001 választása gondoskodik arról, hogy motorja üzemanyag-ellátása mindig optimális legyen. Az üzemanyagcsap megfelelő működése nemcsak a motor teljesítményére, de annak élettartamára is pozitív hatással van. Az elhasználódott vagy sérült üzemanyagcsap nemcsak szivárgást okozhat, hanem a motor terhelését is megnövelheti, ami hosszú távon károsíthatja a járművet.

Jellemzők:

  • Tartós és ellenálló anyagok
  • Komplett készlet minden szükséges alkatrésszel
  • Könnyen követhető javítási útmutató
  • Kiváló kompatibilitás a K+S TECHNOLOGIES 55-4001 modellel
  • Optimalizált üzemanyag-ellátás

A K+S TECHNOLOGIES Üzemanyagcsap Javítókészlet 55-4001 nagyszerű befektetés minden motoros számára, aki gondoskodni szeretne járművének megfelelő karbantartásáról, és hosszú távon kíván élvezni a motorozás örömét. Ez a javítókészlet nemcsak praktikus, de megbízható megoldást is kínál az üzemanyaggal kapcsolatos problémák gyors és hatékony orvoslására.

Cikkszám: 980588
Gyári cikkszám: 55-4001
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges