Hűtővédő SHERCO 125SER 2018

Gyártó:
Cikkszám:
690037
Gyári cikkszám:
AX1464

42400.000036

33385.8268

-6%

42 400 Ft

45 300 Ft
Nettó: 33 386 Ft

Hűtővédő SHERCO 125SER 2018

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

Üdvözlünk a motoralkatrészek és motoros ruházat webshopjában, ahol megtalálod a legjobb minőségű termékeket a motorod számára. Bemutatjuk a fantasztikus terméket, a Hűtővédő SHERCO 125SER 2018-at, amelyet az elismert AXP Racing gyártó készített.

A motor alkatrészeinek védelme alapvető fontosságú a motor állapotának és teljesítményének megőrzéséhez. A hűtővédő szerepe kiemelten fontos, mivel a motor üzemanyag-felhasználásának és hőegyensúlyának fenntartásában kulcsszerepet játszik. A hűtővédő SHERCO 125SER 2018 kifejezetten a 2018-as modellen alapuló SHERCO 125SER motorokra lett tervezve, így teljes mértékben illeszkedik ahhoz.

Termékjellemzők:

  • Prémium anyagok: A hűtővédő magas minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és kiváló ellenállóképességet biztosítanak a mechanikai sérülésekkel szemben.
  • Tökéletes illeszkedés: A hűtővédőt kifejezetten a SHERCO 125SER 2018 modellhez fejlesztették ki, így garantáltan pontosan illeszkedik a motorkerékpárhoz, maximális védelmet nyújtva anélkül, hogy a motor hatékonyságát befolyásolná.
  • Könnyű telepítés: A telepítési folyamat egyszerű és gyors, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre. A mellékelt útmutató lépésről lépésre segít a folyamatban.
  • Kiváló védelem: A hűtővédő hatékonyan védi a motort a kavicsoktól, sártól, és más útviszonyok által okozott sérülésektől, ezáltal hosszabb élettartamot biztosít a motor alkatrészeinek.
  • Stílusos design: Az AXP Racing által megtervezett hűtővédő nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is feldobja a motor megjelenését.

Miért válaszd az AXP Racing hűtővédőt?

Az AXP Racing egy ismert és elismert márka a motoros iparágban, mely kiváló minőségű termékeiről és innovatív megoldásairól híres. A hűtővédők és más motoralkatrészek terén szerzett tapasztalatuk és elkötelezettségük garantálja, hogy termékeik megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak.

A hűtővédő SHERCO 125SER 2018 modellezésekor az AXP Racing különös figyelmet fordított arra, hogy a termék minden részletét a motorosok igényeihez igazítsa. Legyen szó intenzív terepmotorozásról vagy hétvégi kirándulásról, ez a hűtővédő biztosítja a motorkerékpár optimális működését és hosszabb élettartamát.

Ne hagyd, hogy a sérülések károsítsák motorodat! Fektess be egy minőségi hűtővédőbe, és élvezd a nyugodt motorozás élményét, tudva, hogy motorod kiváló állapotban van. Böngéssz webshopunkban, és találd meg a többi fantasztikus motoralkatrészt és kiegészítőt is!

Rendelje meg most a Hűtővédőt SHERCO 125SER 2018-at, és tapasztalja meg a minőséget és a megbízhatóságot, amit az AXP Racing kínál.

Cikkszám: 690037
Gyári cikkszám: AX1464
#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka Sherco
Munkaütem 2T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Sherco 125SER 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges