Hűtővédő PIROS HUSQVARNA TE250 2010

Gyártó:
Cikkszám:
689965
Gyári cikkszám:
AX1118

38299.999981

30157.4803

-7%

38 300 Ft

41 000 Ft
Nettó: 30 157 Ft

Hűtővédő PIROS HUSQVARNA TE250 2010

  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

AXP Racing Hűtővédő PIROS HUSQVARNA TE250 2010

Az AXP Racing által gyártott Hűtővédő PIROS HUSQVARNA TE250 2010 a motorosok számára tervezett prémium minőségű védőfelszerelés, amely a motor hűtőrendszerének optimális védelmét nyújtja. Ez a speciálisan Husqvarna TE250 modellhez, konkrétan a 2010-es évjárathoz tervezett kiegészítő nemcsak megjelenésben, hanem funkcionalitásában is kiemelkedő teljesítményt nyújt.

A motoros sport szerelmeseinek elengedhetetlen, hogy gépük mindig tökéletes állapotban legyen, és az egyes kritikus alkatrészek ne sérüljenek meg a zord körülmények között. Az AXP Racing Hűtővédők ebből a szempontból ideális választást kínálnak.

Prémium minőség és tartósság

Az AXP Racing termékek híresek strapabírásukról és kiváló minőségükről. Ez a hűtővédő nem kivétel, ugyanis strapabíró műanyagból készült, amely ellenáll a nagyobb ütéseknek és a különböző sérüléseknek egyaránt. A piros szín nemcsak esztétikai szempontból jellegzetes, hanem a motor színvilágához illően rendkívül feltűnő elemet képez a motoron.

Speciális tervezés és illeszkedés

Ez a konkrét modell a Husqvarna TE250 2010-es modelljeihez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik a motorhűtőhöz. Az illeszkedés pontossága fontos, hiszen egy jól tervezett hűtővédő nemcsak megvédi a hűtőt, de javítja a motor teljesítményét is azáltal, hogy optimális légáramlást biztosít.

Könnyű telepítés és karbantartás

Az AXP Racing Hűtővédők úgy lettek kialakítva, hogy a telepítésük egyszerű és gyors legyen. Nem szükséges különleges szerszámok vagy szakértelem a felszereléshez, így akár otthon is egyszerűen elvégezhető a beállítás. Ezenkívül a karbantartás is rendkívül könnyű: a strapabíró anyag és a gondos tervezés révén a védő hosszú ideig szolgál hűen anélkül, hogy jelentős kopás jeleit mutatná.

Kiváló ár-érték arány

Az ár-érték arány tekintetében az AXP Racing termékei mindig is jó hírnek örvendtek. Ez a hűtővédő is kiváló befektetés, hiszen a motor élettartamát és teljesítményét növeli, csökkentve ezzel a későbbi esetleges javítások költségeit.

Összegzés

Az AXP Racing Hűtővédő PIROS HUSQVARNA TE250 2010 ideális választás minden motoros számára, aki szeretné motorját megvédeni a sérülésektől és biztosítani annak optimális teljesítményét. Legyen szó profi versenyzőről vagy hobbi motorosról, ez a hűtővédő mindenki számára ideális megoldást kínál.

Cikkszám: 689965
Gyári cikkszám: AX1118
#Szín Piros
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka Husqvarna
Munkaütem 2T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TE250 2010

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges