Hűtővédő PIROS HONDA CRF250R 2013

Gyártó:
Cikkszám:
689985
Gyári cikkszám:
AX1255

48000.000012

37795.2756

-7%

48 000 Ft

51 400 Ft
Nettó: 37 795 Ft

Hűtővédő PIROS HONDA CRF250R 2013

  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

Hűtővédő PIROS HONDA CRF250R 2013 - AXP Racing gyártótól

Ha Ön Honda CRF250R 2013 tulajdonosa, és egy megbízható, kiváló minőségű hűtővédőt keres, akkor a legjobb helyen jár. Az AXP Racing által gyártott Hűtővédő PIROS színben nem csak a motorja hűtőrendszerét védi meg a külső erőhatásoktól és szennyeződésektől, de emellett stílusos és sportos megjelenést is biztosít a motorkerékpárjának.

Termék Jellemzők

  • Gyártó: AXP Racing
  • Szín: Piros
  • Kompatibilitás: Honda CRF250R 2013
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Hűtővédők > Hűtővédő

Ez a hűtővédő célja, hogy hosszú távon biztosítsa a motor hűtőrendszerének épségét. Kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a korróziónak és az időjárás viszontagságainak. Ezáltal biztos lehet benne, hogy a motorja hűtőrendszere mindig megfelelően működik, akkor is, ha durva terepen használja a motorkerékpárt.

Prémium Minőség és Tartósság

Az AXP Racing egy olyan márka, amely híres a magas színvonalú termékeiről. Ez a hűtővédő sem kivétel. Az anyag, amelyből készült, rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú ideig megbízható védelmet nyújt a hűtőrendszer számára. Emellett könnyen felszerelhető, így nem szükséges speciális szerszámok vagy szakértelem a telepítéséhez.

Stílusos Megjelenés

A piros szín nem csak védelmet nyújt, hanem hozzájárul a motorkerékpár esztétikai vonzerejéhez is. Ez a hűtővédő kifejezetten a Honda CRF250R 2013 modellekhez lett tervezve, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik és harmonizál a motorja megjelenésével.

Egyszerű Karbantartás

A hűtővédő könnyen tisztítható és karbantartható. Az anyaga ellenáll a szennyeződéseknek, így csak minimális karbantartásra van szükség ahhoz, hogy mindig újszerű állapotban maradjon. Ez különösen előnyös, ha a motorkerékpárját gyakran használja terepen, ahol sok szennyeződés és por érheti.

Miért Válassza az AXP Racing Hűtővédőt?

Az AXP Racing termékek a minőség és megbízhatóság szinonimái. Ha Ön a legjobbat akarja motorkerékpárja számára, akkor ezzel a hűtővédővel nem nyúlhat mellé. Az AXP Racing célja, hogy minden motoros számára elérhetővé tegye a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb termékeket, amelyek segítenek megőrizni a motorkerékpár teljesítményét és épségét.

Ne habozzon, válassza a legjobbat a motorjának, válassza az AXP Racing Hűtővédőt PIROS színben a Honda CRF250R 2013 modellhez!

Cikkszám: 689985
Gyári cikkszám: AX1255
#Szín Piros
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka Honda
Munkaütem 4T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF250R 2013

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták