Hűtővédő KÉK YAMAHA WR450F 2008

Gyártó:
Cikkszám:
690041
Gyári cikkszám:
AX3062

34299.99998

27007.8740

-7%

34 300 Ft

36 700 Ft
Nettó: 27 008 Ft

Hűtővédő KÉK YAMAHA WR450F 2008

  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

Hűtővédő KÉK YAMAHA WR450F 2008 egy prémium minőségű termék, amelyet az AXP Racing gyártott, és kifejezetten a 2008-as Yamaha WR450F motocross kerékpárra tervezték. Ez az alkatrész kifejezetten arra lett kialakítva, hogy megvédje a motor hűtőrendszerét a külső behatásoktól, mint például a sziklák, ágak, és más úton található akadályok.

Jellemzők és előnyök:

  • Magas minőségű anyag: Az AXP Racing hűtővédőjét robusztus és tartós alumíniumból készítik, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális védelmet.
  • Könnyű telepítés: Az egyedi tervezés lehetővé teszi a gyors és egyszerű felszerelést, így minimális állítási idő mellett maximális védelmet biztosít.
  • Esztétikus megjelenés: A kék színű hűtővédő nemcsak funkcionális, hanem esztétikai értéket is hozzáad a motorkerékpárhoz, így az jobban néz ki, miközben védi a hűtőt.
  • Specifikus kialakítás: Kizárólag a Yamaha WR450F 2008-as modelljéhez készült, ezáltal garantált az optimális illeszkedés és a maximális védelem.

Miért fontos a hűtővédő használata?

A motocross versenyzés vagy terepmotorozás során a motor hűtője ki van téve számos külső veszélynek, amelyek károsíthatják az alkatrészt. Egy sérült hűtő nemcsak a motor teljesítményét csökkentheti, hanem akár súlyosabb meghibásodásokhoz is vezethet. Az AXP Racing által gyártott hűtővédő célja, hogy megakadályozza ezeknek a károsodásoknak a bekövetkeztét, így a versenyzési vagy terepmotorozási élmény biztonságosabb és élvezetesebb legyen.

Telepítési útmutató:

  1. Az eredeti hűtőt borító védőborítók leszerelése.
  2. Az AXP Racing hűtővédőjének helyére helyezése a mellékelt csavarokkal és rögzítőkkel.
  3. A rögzítők meghúzása és a védőborítók visszahelyezése.
  4. Az új védő felszereltségének ellenőrzése és biztosítása, hogy megfelelően illeszkedik és rögzül.

Ezek az egyszerű lépések biztosítják, hogy a hűtővédő gyorsan és biztonságosan telepíthető legyen, így a motorkerékpár gyorsan készen áll a következő útra vagy versenyre.

Ajánlások:

Az AXP Racing hűtővédője ideális minden motocross és terepmotorozást kedvelő számára, különösen azoknak, akik a Yamaha WR450F 2008-as modellt használják. Ha fontos számotokra a megbízhatóság, a védelem, és az esztétikus megjelenés, akkor ez a termék tökéletes választás.

Ne hagyd, hogy a hűtőd sérülése megállítson a pályán vagy a terepen. Válaszd az AXP Racing hűtővédőjét, és gondoskodj a motorod biztonságáról és teljesítményéről!

Cikkszám: 690041
Gyári cikkszám: AX3062
#Szín Kék
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka Yamaha
Munkaütem 4T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha WR450F 2008

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges