HDPE XTREM karter & himbavédő 8mm SHERCO SER 125 2018

Gyártó:
Cikkszám:
689679
Gyári cikkszám:
AX1466

64199.999997

50551.1811

-6%

64 200 Ft

68 600 Ft
Nettó: 50 551 Ft

HDPE XTREM karter & himbavédő 8mm SHERCO SER 125 2018

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

HDPE XTREM karter & himbavédő 8mm SHERCO SER 125 2018 – a tökéletes választás minden motoros számára, aki optimalizálni szeretné a motorja védelmét és teljesítményét. Ebben a részletes és kimerítő leírásban bemutatjuk az AXP Racing prémium minőségű termékét, amelyet kifejezetten a SHERCO SER 125 2018 modellhez fejlesztettek ki.

Ez a kiváló minőségű karter- és himbavédő 8mm vastag HDPE XTREM anyagból készült, amely rendkívül ellenálló és strapabíró, ideális a legkeményebb terepkörülmények között is. Az AXP Racing szakértelme és elkötelezettsége a legmagasabb szintű minőség mellett garantálja, hogy motorja mindig biztonságban legyen, bármilyen kihívással is kell szembenéznie.

Kulcsfontosságú jellemzők:

  • Vastagság: 8mm HDPE XTREM – kiváló ütésállóság és tartósság
  • Gyártó: AXP Racing – ismert és megbízható márka a motoralkatrészek piacán
  • Kompatibilis modell: SHERCO SER 125 2018 – speciálisan tervezve és tesztelve ehhez a modellhez
  • Védelem: Teljes körű karter és himbavédelem – védelmet nyújt a kövekkel, ágakkal és egyéb terepakadályokkal szemben
  • Könnyű telepítés: Egyszerű felszerelhetőség a mellékelt szerelési útmutatóval

Nagy teherbírású és könnyen felszerelhető, ez a karter- és himbavédő nem csak rendkívül hatékony, hanem könnyen használható is. Az AXP Racing HDPE XTREM anyaga miatt ellenáll a hőnek és a hidegnek egyaránt, így bármilyen időjárási körülmények között optimálisan működik. A 8mm vastagságú burkolat erős és rugalmas, nem törik vagy deformálódik könnyen, még intenzív használat esetén sem.

A SHERCO SER 125 2018 modellhez tervezett HDPE XTREM karter & himbavédő minden szempontból maximális védelmet nyújt. Az anyag különlegessége, hogy nem vezeti az áramot, így nem kell aggódni az elektromos alkatrészek sérülése miatt sem. A könnyű telepítés érdekében a csomag minden szükséges alkatrészt és egy részletes szerelési útmutatót is tartalmaz.

Ez a védelem nem csak funkcionalitásban, hanem dizájnban is lenyűgöző. Az elegáns, fekete HDPE anyag tökéletesen illeszkedik a motor esztétikájához, korszerű és modern megjelenést biztosítva neki. Az AXP Racing logója pedig garantálja a minőséget és a megbízhatóságot.

A motorosok számára, akik nem kötnek kompromisszumot a védelem és a teljesítmény között, az HDPE XTREM karter & himbavédő 8mm SHERCO SER 125 2018 az ideális választás. Miért kockáztatná motorja épségét, ha egy ilyen kiváló védőeszköz áll rendelkezésére? Tegye próbára ezt a prémium minőségű terméket, és élvezze a nyugodt motorozást, legyen szó bármilyen terepről vagy időjárási körülményről.

Cikkszám: 689679
Gyári cikkszám: AX1466
#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag HDPE
Márka Sherco
Munkaütem 2T
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 8mm

Márka, típus Évjárat
Sherco 125SER 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták