HDPE kartervédő 6mm KTM HUSQVARNA XCW SX TC TX 125 150 2017 - 2018

Gyártó:
Cikkszám:
689840
Gyári cikkszám:
AX1450

48899.99999

38503.9370

-6%

48 900 Ft

52 200 Ft
Nettó: 38 504 Ft

HDPE kartervédő 6mm KTM HUSQVARNA XCW SX TC TX 125 150 2017 - 2018

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

Átfogó leírás

Ez az AXP Racing által gyártott HDPE kartervédő 6 mm vastag, és kifejezetten a KTM HUSQVARNA XCW, SX, TC, TX 125 és 150 modellekhez készült a 2017 és 2018 közötti években. Ha a motorodon teljesítményét és élettartamát szeretnéd növelni, akkor ez a kartervédő a tökéletes választás, mivel kiemelkedő védelmet nyújt a motor legérzékenyebb részeinek.

Kiváló minőség és tartósság

Az AHDPE (High-Density Polyethylene) anyag által biztosított előnyök felülmúlják a hagyományos anyagokat. A 6 mm vastagság nem csak könnyűvé, de rendkívül erőssé is teszi a védőlemezt. Az anyag rugalmas, így képes elnyelni az ütéseket, míg a hagyományos fém védőkkel ellentétben nem hajlik meg és nem törik el könnyen. Az UV-állóság és a korrózióállóság további garancia a hosszú élettartamra.

Könnyű szerelhetőség

Az AXP Racing kartervédőt úgy tervezték, hogy azt bármilyen probléma nélkül, könnyedén fel lehessen szerelni. A csomagban található rögzítő elemekkel és szerelési útmutatóval bárki gyorsan és egyszerűen elvégezheti a felszerelést, anélkül, hogy szakértő segítségét kellene igénybe venni.

Optimális védelem

A kartervédő kialakítása pontosan illeszkedik a motor aljához, így biztosítva az optimális védelmet a sziklák, kövek, és egyéb akadályok ellen, amelyekkel a terepen szembesülhetsz. Ez különösen fontos terepmotorok esetében, ahol az akadályok elkerülése gyakorlatilag lehetetlen.

Esztétikai előnyök

Nem csak funkcionális, hanem esztétikus is. A fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz a motornak, míg a minimalisztikus design harmóniában van a motor eredeti dizájnjával.

Kiemelkedő teljesítmény

Az autóipari szektorban szerzett több évnyi tapasztalat alapján az AXP Racing kartervédők rendkívül megbízhatóak és teljesítményorientáltak. A felhasználói visszajelzések alapján ezek a védők hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtanak, minimalizálva a karbantartási igényeket és maximalizálva a motor élettartamát.

Összegzés

Ha komolyan veszed a motorod védelmét és megóvását, akkor az AXP Racing HDPE kartervédő a legjobb választás számodra. Kiváló anyaghasználat, könnyű szerelhetőség, optimális védelem és esztétikai előnyök jellemzik ezt a terméket. Válaszd az AXP Racing termékét, és élvezd a gondtalan motorozást, bármerre is jársz!

Cikkszám: 689840
Gyári cikkszám: AX1450
#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag HDPE
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 6mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges