HDPE FEKETE-PIROS kartervédő 6mm YAMAHA YZ450F 2014

Gyártó:
Cikkszám:
689791
Gyári cikkszám:
AX1284

48899.99999

38503.9370

-7%

48 900 Ft

52 300 Ft
Nettó: 38 504 Ft

HDPE FEKETE-PIROS kartervédő 6mm YAMAHA YZ450F 2014

  • Fekete
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük motoralkatrész szaküzletünkben! Büszkén mutatjuk be Önnek a HDPE FEKETE-PIROS kartervédő 6mm vastagságú változatát, amelyet kifejezetten a Yamaha YZ450F 2014 modellhez terveztünk. Ez a kihagyhatatlan motoralkatrész garantálja, hogy motorsport élményei során ne kelljen aggódnia a motor károsodása miatt.

Az AXP Racing által gyártott kartervédő speciális, nagysűrűségű polietilénből (HDPE) készült. Ez az anyag garantáltan kiváló védelmet nyújt még a legnehezebb terepviszonyok között is. A 6mm vastagságú lemez nem csak a kisebb ütések, hanem a nagyobb, keményebb ütődések ellen is véd, így biztosítva motorjának hosszú élettartamát.

A kartervédő egyik kiemelkedő tulajdonsága a fekete-piros színkombináció, amely nem csak esztétikus, de sportos megjelenést is kölcsönöz motorjának. A színkombináció tökéletesen illeszkedik a Yamaha YZ450F 2014 kialakításához, kiemelve annak egyedi karakterét.

Kiemelt tulajdonságok:

  • Anyaga: Nagysűrűségű polietilén (HDPE)
  • Vastagság: 6mm
  • Szín: Fekete-piros
  • Kompatibilitás: Yamaha YZ450F 2014
  • Gyártó: AXP Racing
  • Tartósság: Hosszú élettartam, nagy ellenállóság a külső behatásokkal szemben
  • Könnyű telepítés: Egyszerűen felszerelhető, a szükséges szerelési elemeket a csomag tartalmazza

A HDPE anyagból készült kartervédő előnye, hogy könnyebb és tartósabb, mint a hagyományos alumínium változatok. Nem deformálódik, nem korrózióérzékeny, és egyszerűen tisztítható. Ráadásul az anyag rugalmassága révén hatékonyabban elnyeli az ütéseket, ami tovább növeli a motor védelmét.

Az AXP Racing termékei hosszú évek tapasztalatára és folyamatos fejlesztési munkára épülnek. Az innovatív tervezés és a testreszabott védelem garantálja, hogy termékeikkel mindig egy lépéssel a konkurensek előtt jár. Ennek a kartervédőnek a megvásárlásával nem csak a motorját védi, de biztosíthatja, hogy a legjobb minőségű és teljesítményű terméket szerzi be.

Rendelje meg még ma webshopunkból, és élvezze a motorozás gondtalan élményét, miközben a legkeményebb terepeken is biztos lehet abban, hogy motorja védve van!

Cikkszám: 689791
Gyári cikkszám: AX1284
#Szín Fekete
#Szín Piros
Állapot Új
Anyag HDPE
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 6mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges