HDPE FEKETE-PIROS kartervédő 6mm YAMAHA YZ250F 2014

Gyártó:
Cikkszám:
689793
Gyári cikkszám:
AX1297

48899.99999

38503.9370

-7%

48 900 Ft

52 300 Ft
Nettó: 38 504 Ft

HDPE FEKETE-PIROS kartervédő 6mm YAMAHA YZ250F 2014

  • Fekete
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

HDPE FEKETE-PIROS kartervédő 6mm YAMAHA YZ250F 2014 - A Tökéletes Védelem és Megbízhatóság

Az AXP Racing által gyártott HDPE FEKETE-PIROS kartervédő 6mm YAMAHA YZ250F 2014 egy kiváló minőségű termék, melyet kifejezetten arra terveztek, hogy megvédje motorját a durva terep és extrém használati körülmények közepette. Ez a speciális kartervédő a Yamaha YZ250F 2014-es modellhez lett kialakítva, így biztos lehet benne, hogy pontosan illeszkedik és maximális védelmet nyújt.

Anyag és Kialakítás

A kartervédő anyaga magas sűrűségű polietilén (HDPE), amely kiváló ütésállóságot biztosít. A 6mm vastag védelem elegendő biztonságot nyújt különféle mechanikai hatások ellen, miközben megküzd a nehéz terepviszonyokkal. A fekete és piros színkombináció nem csak stílusos megjelenést kölcsönöz, hanem hangsúlyozza a motor sportos karakterét is.

Funkcionalitás és Előnyök

  • A kartervédő elengedhetetlen védelmet nyújt a motor alvázának, megakadályozva a kárt okozó ütések, kövek és egyéb sérülések okozta problémákat.
  • A könnyű HDPE anyag ellenáll a korróziónak, így hosszú élettartamot biztosít a terméknek.
  • A precíziós kialakításnak köszönhetően egyszerűen felszerelhető és pontosan illeszkedik a Yamaha YZ250F 2014-es modellhez.
  • A modern és sportos dizájn növeli a motor vizuális vonzerejét.
  • Könnyű tisztíthatóság és alacsony karbantartási igény.

Telepítés

A HDPE kartervédő felszerelése rendkívül egyszerű és gyors. Nem szükséges speciális szerszám vagy szakértelem a telepítéshez. A termék a motor meglévő rögzítési pontjainak felhasználásával könnyedén rögzíthető, így percek alatt készen áll a használatra.

Miért Válassza az AXP Racing Kartervédőt?

Az AXP Racing, mint vezető márka a motoralkatrészek piacán, törekszik arra, hogy prémium minőségű termékeket kínáljon a motorosok számára. Az elkötelezettségük a megbízhatóság, tartósság és innováció iránt tükröződik minden egyes termékükben. A HDPE FEKETE-PIROS kartervédő sem kivétel, hiszen kiváló anyagminőséggel, átgondolt dizájnnal és könnyű szerelhetőséggel büszkélkedhet.

Összegzés

Ha meg szeretné védeni Yamaha YZ250F 2014-es motorját a durva terepek és extrém körülmények között, akkor az AXP Racing HDPE FEKETE-PIROS kartervédő 6mm a legjobb választás. Az erős és tartós anyagból készült kartervédő nemcsak maximális védelmet nyújt, hanem sportos megjelenést is biztosít motorjának. Ne habozzon, válassza a legjobbat motorja védelme érdekében!

Cikkszám: 689793
Gyári cikkszám: AX1297
#Szín Fekete
#Szín Piros
Állapot Új
Anyag HDPE
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 6mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges