Hardline-X Beta lábtartó 2020-2022 Hard-Core Prémium

Gyártó:
Cikkszám:
969448

38900.000051

30629.9213

38 900 Ft

Nettó: 30 630 Ft

Hardline-X Beta lábtartó 2020-2022 Hard-Core Prémium

Rendelhető
Rendelhető

Hardline-X Beta lábtartó 2020-2022 Hard-Core Prémium egy kiváló minőségű és tartós motoralkatrész, amely kifejezetten a 2020-2022 között gyártott Beta motorkerékpárokhoz készült. Ez a lábtartó a Hardline-X gyártó prémium kategóriás termékeit képviseli, biztosítva a motorosok számára a maximális kényelmet és stabilitást minden úton, legyen szó hosszú vagy rövid távú utazásról.

A Hardline-X Beta lábtartó egyedülálló tervezésének köszönhetően rendkívül ellenálló a külső hatásokkal szemben. A terméket magas minőségű anyagokból gyártották, hogy tartós legyen és hosszú élettartamot biztosítson. A lábtartó kialakításakor a legkorszerűbb technológiai eljárásokat alkalmazták, hogy megfeleljen a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A Hardline-X mindig is híres volt a megbízhatóságáról és innovációjáról, ezért választása garantálja a legjobb teljesítményt.

Ezen felül, a Hardline-X Beta lábtartó ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábformához, ami kiváló komfortot és könnyed vezethetőséget biztosít. A csúszásmentes felület megakadályozza a láb elmozdulását, így nagyobb biztonságot nyújt a motorosnak a változó körülmények között, akár esőben, akár száraz időben.

A termék felszerelése egyszerű és gyors, így még a kevésbé tapasztalt motorosok is könnyedén elvégezhetik azt. A szükséges szerelési útmutató és eszközök a csomag tartalmának részét képezik, így nem szükséges további kiegészítők vásárlása. A pontos illeszkedésnek köszönhetően nem kell aggódni az esetleges vibráció vagy zörgés miatt, a lábtartó szilárdan a helyén marad minden helyzetben.

A Hardline-X Beta lábtartó 2020-2022 Hard-Core Prémium tökéletes választás mindazok számára, akik komoly motorkerékpár-alkatrészeket keresnek. Legyen szó hétvégi motorozásról vagy mindennapi használatról, ez a lábtartó mindig megbízhatóan teljesít. A termék új szintre emeli a motorozás élményét, maximalizálja a vezetési élményt és a kényelmet.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy motorját a legjobb minőségű alkatrészekkel szerelje fel. A Hardline-X Beta lábtartó prémium termék, amely nemcsak gyönyörű kivitelezésével, hanem kiváló teljesítményével és tartósságával is lenyűgöz.

Készítse fel motorkerékpárját minden kihívásra, válassza a Hardline-X prémium minőségű lábtartóját még ma!

Cikkszám: 969448
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges