GIYO Mini Pumpa Teleszkóp mérőórával 1101694 GP-61 814

Gyártó:
Cikkszám:
979290
Gyári cikkszám:
GP-61

5399.999995

4251.9685

5 400 Ft

Nettó: 4 252 Ft

GIYO Mini Pumpa Teleszkóp mérőórával 1101694 GP-61 814

Rendelhető
Rendelhető

GIYO Mini Pumpa Teleszkóp mérőórával 1101694 GP-61 814

A GIYO Mini Pumpa Teleszkóp mérőórával 1101694 GP-61 814 egy kiváló minőségű, kompakt és sokoldalú pumpa, amely nélkülözhetetlen kelléke minden motorosnak és kerékpárosnak. Ezt a pumpát a neves GIYO gyártó tervezte, amely híres a megbízható és tartós termékeiről. A pumpa különleges teleszkópos kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi a pumpálás hatékonyságának növelését, és kényelmes használatot biztosít bárhol és bármikor.

Kompakt és Praktikus Kialakítás

A pumpa kompakt mérete könnyedén elfér bármely motoros hátizsákban vagy kerékpártáskában, így mindig kéznél lehet, amikor szükség van rá. A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi a pumpa méretének megduplázását, ami jelentősen csökkenti a pumpáláshoz szükséges időt és erőfeszítést.

Beépített Nyomásmérő

A GIYO Mini Pumpa beépített nyomásmérővel van ellátva, ami pontosan megmutatja a gumiabroncsok nyomását. Ez a funkció különösen hasznos, hiszen biztosítja, hogy mindig megfelelő nyomás legyen a gumikban, ezzel növelve a járművek stabilitását és biztonságát.

Tartós Anyagok és Kiváló Minőség

A pumpa kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. Az erős alumíniumház és a precíziós alkatrészek garantálják, hogy ez a pumpa éveken át kiválóan fog szolgálni.

Könnyű Használat

A pumpa használata rendkívül egyszerű és intuitív. A teleszkópos mechanizmus és a jól megtervezett fogantyú lehetővé teszi a kényelmes pumpálást, még intenzív használat esetén is. A beépített nyomásmérő szintén könnyen leolvasható és pontos mérést biztosít.

Sokoldalúság

Ez a pumpa nemcsak motorosoknak és kerékpárosoknak ideális, hanem bármilyen más felfújható tárgyhoz is használható, legyen szó például sporteszközökről vagy kempingfelszerelésekről. Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően bárhová magával viheti, így mindig kéznél lesz, amikor szükséges.

Összegzés

A GIYO Mini Pumpa Teleszkóp mérőórával 1101694 GP-61 814 egy nélkülözhetetlen eszköz minden motoros és kerékpáros számára. Kompakt mérete, tartós anyagai és beépített nyomásmérője révén megbízható és kényelmes megoldást nyújt a gumiabroncsok megfelelő nyomásának fenntartására. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, szerezze be most a GIYO Mini Pumpát, és legyen mindig felkészült az úton!

Cikkszám: 979290
Gyári cikkszám: GP-61
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges