GAERNE VSM SUPERMOTARD TALP (1 pár) 4673-001

Gyártó:
Cikkszám:
870316
Gyári cikkszám:
4673-001

32199.999989

25354.3307

-10%

32 200 Ft

35 800 Ft
Nettó: 25 354 Ft

GAERNE VSM SUPERMOTARD TALP (1 pár) 4673-001

Rendelhető
Rendelhető

GAERNE VSM SUPERMOTARD TALP (1 pár) 4673-001

Ha keresel egy prémium minőségű, tartós és megbízható talp kiegészítőt a szupermotard csizmádhoz, a GAERNE VSM SUPERMOTARD TALP az optimális választás. Ez a termék kifejezetten a GAERNE csizmadizájnra optimalizált, így tökéletesen illeszkedik és garantálja a maximális kényelmet és teljesítményt.

Kiváló minőség és tartósság:

A GAERNE VSM SUPERMOTARD TALP magas minőségű anyagokból készült, amely védelmet nyújt a kopás, a repedés és az olajszennyeződések ellen. A termék strapabíró kialakítása garantálja, hogy hosszú távon is megállja a helyét a legextrémebb körülmények között is.

Maximális tapadás és stabilitás:

A GAERNE VSM SUPERMOTARD TALP speciálisan tervezett mintázata biztosítja a kiváló tapadást minden terepen. Legyen szó aszfaltról vagy földútról, ez a talp csökkenti a csúszás veszélyét, növeli a stabilitást és javítja a motorozás élményét.

Könnyű felszerelés:

A GAERNE VSM SUPERMOTARD TALP kifejezetten a gyors és egyszerű felszerelés érdekében készült. A talp kiegészítő minden szükséges rögzítőelemmel együtt érkezik, így nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre a telepítéshez. Egy kis útmutatóval bármilyen motoros egyszerűen felszerelheti saját magának.

Tökéletes illeszkedés:

Ez a talp speciálisan a GAERNE csizmákhoz készült, így bármelyik szupermotard modellhez illeszkedik. Nem kell aggódnod a kompatibilitási problémák miatt, mert a talp kialakítása garantálja a tökéletes illeszkedést, anélkül, hogy bármilyen módosítást kellene végezni a csizmán.

Méret és modell:

A GAERNE VSM SUPERMOTARD TALP elérhető különböző méretekben, így biztosan találhatsz olyan modellt, amely megfelel az igényeidnek. Az esetleges kérdéseiddel kapcsolatban bátran fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, akik örömmel segítenek a megfelelő méret megtalálásában.

GAERNE története:

A GAERNE több mint 50 éve foglalkozik motoros csizmák és kiegészítők gyártásával. Hírnevüket a kiváló minőségű, innovatív és tartós termékeknek köszönhetik, amelyek a világ minden táján a motorosok kedvencei. Válaszd te is a GAERNE VSM SUPERMOTARD TALP-ot, és tapasztald meg a különbséget!

Tehát, ha egy megbízható és hosszú élettartamú talpot keresel a szupermotard csizmádhoz, ne habozz, válaszd a GAERNE VSM SUPERMOTARD TALP (1 pár) 4673-001 terméket, és győződj meg róla, hogy a motorozás minden pillanata élvezet és biztonság lesz!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges