ENDUROHOG KTM / HUSQVARNA / GASGAS kipufogó dob védő 2020- 10150

Gyártó:
Cikkszám:
978984
Gyári cikkszám:
10150

12300.000038

9685.0394

12 300 Ft

Nettó: 9 685 Ft

ENDUROHOG KTM / HUSQVARNA / GASGAS kipufogó dob védő 2020- 10150

Rendelhető
Rendelhető

ENDUROHOG KTM / HUSQVARNA / GASGAS Kipufogó Dob Védő 2020- 10150

Üdvözöljük webáruházunkban! Bemutatjuk az ENDUROHOG KTM / HUSQVARNA / GASGAS Kipufogó Dob Védő 2020- 10150 nevű terméket, amely tökéletes választás minden motoros számára, akik szeretnék megvédeni motorjuk kipufogóját a sérülésektől és az időjárás viszontagságaitól.

Kiemelkedő védelem: Ez a kipufogó dob védő prémium minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és kiváló védelmet biztosítanak a motor kipufogója számára. Az ENDUROHOG termékek híresek a tartósságukról és megbízhatóságukról, így biztos lehet benne, hogy ez a védő nem fog cserbenhagyni az út során.

Illeszkedés és kompatibilitás: Ez a kipufogó dob védő kifejezetten a KTM, HUSQVARNA és GASGAS modellekhez készült, különös tekintettel a 2020 utáni verziókra. A pontos illeszkedés garantálja a könnyű felszerelést és a maximális védelmet, így nem kell aggódnia a nem megfelelő méret vagy illeszkedés miatt.

Könnyű felszerelés: Az ENDUROHOG kipufogó dob védő csomaghoz egy részletes használati útmutató is tartozik, ami segít a gyors és egyszerű felszerelésben. Önnek nem kell szakembernek lennie ahhoz, hogy biztonságosan rögzítse ezt a védőt a motorjára, hiszen a termék tervezésekor figyelembe vették a motorosok igényeit is.

Stílusos megjelenés: Az ENDUROHOG kipufogó dob védők nem csak funkcionálisak, hanem stílusosak is. Letisztult dizájnjukkal és tökéletes illeszkedésükkel biztosan növelni fogják motorja megjelenését is.

Ellenálló a zord körülményekkel szemben: Legyen szó sáros terepről, hegyi utakról vagy esős időjárásról, ez a kipufogó dob védő minden körülmények között biztosítja a kipufogó megfelelő védelmét. Az anyagok kiválasztása és a precíz gyártási folyamat garantálják a termék hosszú élettartamát.

Bővebben az ENDUROHOG márkáról: Az ENDUROHOG egy elismert márka a motoros felszerelések piacán, amely már évek óta megbízható termékeket kínál. A márka hírnevét a minőség, a tartósság és az innováció alapozza meg, így bizalommal választhatja bármelyik terméküket.

Specifikációk:

  • Gyártó: ENDUROHOG
  • Kompatibilis modellek: KTM, HUSQVARNA, GASGAS (2020-)
  • Típus: Kipufogó dob védő
  • Cikkszám: 10150

Rendelje meg most az ENDUROHOG KTM / HUSQVARNA / GASGAS Kipufogó Dob Védő 2020- 10150 terméket webáruházunkban, és védje meg motorját a sérülésektől, hogy hosszú évekig élvezhesse a gondtalan motorozást!

Cikkszám: 978984
Gyári cikkszám: 10150
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták