Első sárvédő UFO Front Fender KTM KT03074

Gyártó:
Cikkszám:
988654
Gyári cikkszám:
KT03074

12300.000038

9685.0394

12 300 Ft

Nettó: 9 685 Ft

Első sárvédő UFO Front Fender KTM KT03074

  • Fekete
  • Fehér
  • Narancs
Rendelhető
Rendelhető

Termék: Első sárvédő UFO Front Fender KTM KT03074

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Sárvédők > Első sárvédő

Gyártó: UFO

Képzelje el, hogy terepmotorozás közben szembesül azzal, hogy sáros és nedves földterületeken kell átkelnie, és minden egyes alkalommal fél a sár és víz fröcskölésétől. Itt jön a képbe a UFO Front Fender KTM KT03074, melyet kifejezetten arra terveztek, hogy megvédje motorját és Önt a kellemetlen szennyeződésektől. Ez az első sárvédő nem csupán funkcionalitásával tűnik ki, de esztétikai szempontból is tökéletesen illeszkedik KTM motorkerékpárjához.

Az UFO Front Fender KTM KT03074 egy prémium minőségű motorkerékpár alkatrész, amelyet a neves UFO cég tervezett és gyártott. Az UFO hosszú évek tapasztalatával és szakértelmével kiváló minőségű műanyag alkatrészeket gyárt, amelyek ellenállnak a legkeményebb terepviszonyoknak is. Az UV-álló műanyag biztosítja, hogy a sárvédő évek múltán sem veszít színéből, és megőrzi eredeti állapotát.

Ennek a sárvédőnek a telepítése egyszerű és gyors, mivel a készlet tartalmazza a szükséges szerelési anyagokat és útmutatókat is. A sárvédő kiválóan illeszkedik a KTM motorkerékpárjához, és nem igényel semmilyen módosítást vagy átalakítást. Ezáltal időt és energiát takaríthat meg, amelyet inkább motorozásra fordíthat. Az UFO Front Fender KTM KT03074 kompatibilis a legtöbb KTM modellhez, így akár professzionális versenyző, akár hobbi motoros vagy, biztos lehetsz benne, hogy ez a sárvédő a legjobb választás a motorod számára.

Nem szabad elfelejteni, hogy egy ilyen kiváló minőségű sárvédő nem csak védelemre szolgál; fontos szerepet játszik a motor megjelenésében is. Az elegáns, erőteljes vonalvezetés és a modern dizájn tökéletesen kiegészíti a motor sportos megjelenését, így bármilyen úton vagy versenypályán garantáltan figyelemfelkeltő lesz.

Emellett a UFO Front Fender KTM KT03074 tartóssága és megbízhatósága biztosítja, hogy hosszú éveken át szolgálja Önt, minimális karbantartási költségek mellett. Az alkatrészek könnyen tisztíthatók, így nem kell aggódnia a sár és kosz okozta folyamatos tisztítás miatt sem.

Összességében, ha egy olyan első sárvédőre van szüksége, amely kiváló védelemmel látja el motorját, könnyen telepíthető, és esztétikailag is tökéletesen illik a KTM motorkerékpárjához, akkor a UFO Front Fender KTM KT03074 a legmegfelelőbb választás. Látogasson el webshopunkba, és szerezze be most ezt a csúcsminőségű motoralkatrészt!

Cikkszám: 988654
Gyári cikkszám: KT03074
#Szín Fekete
#Szín Fehér
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges