EKS XGROM PÓTLÉNCSE (IFJÚSÁGI MODELL) ZÖLD TÜKÖR 067-42260

Gyártó:
Cikkszám:
969875
Gyári cikkszám:
067-42260

9599.999977

7559.0551

9 600 Ft

Nettó: 7 559 Ft

EKS XGROM PÓTLÉNCSE (IFJÚSÁGI MODELL) ZÖLD TÜKÖR 067-42260

  • Zöld
Rendelhető
Rendelhető

Fedezd fel a motoros kalandok új dimenzióját az EKS XGROM PÓTLÉNCSE (IFJÚSÁGI MODELL) ZÖLD TÜKÖR 067-42260 segítségével. Ez a prémium minőségű pótlencse speciálisan ifjúsági modellekhez lett tervezve, biztosítva a legmagasabb fokú védelmet és látásélességet minden motorozási élmény során. A zöld tükör bevonat modern és stílusos megjelenést kölcsönöz, miközben maximális UV-védelmet garantál a szemek számára.

Fő jellemzők és előnyök

  • Csúcstechnológia: Az EKS professzionális minőségű anyagokból készült, hogy ellenálljon a zord környezeti hatásoknak és bármilyen időjárási körülmények között megállja a helyét.
  • Zöld Tükör Bevonat: A lencse zöld tükör bevonata nem csak kiemelkedő stílust biztosít, de hatékonyan csökkenti a vakító fényt is, ezáltal javítva a látásélességet.
  • Maximális UV-védelem: A lencse teljes körű védelmet nyújt az UV-A és UV-B sugarak ellen, megóvva a szemet a káros sugárzástól.
  • Robusztus és Tartós: Az EKS XGROM pótlencse ellenáll a karcolódásoknak és ütődéseknek, biztosítva hosszú élettartamot és megbízhatóságot.

Kényelem és Használat

Az EKS XGROM pótlencse könnyen felszerelhető és cserélhető, így gyorsan és egyszerűen helyreállítható a védőszemüveg funkciója, ha szükségessé válik. A lencse nagy látószöget biztosít, ami különösen fontos a motorosok számára, hogy minden körülmény között optimális látási viszonyok között közlekedhessenek.

Ideális Ifjúsági Motorosok Számára

Ez a pótlencse kifejezetten ifjúsági modellekhez készült, biztosítva a fiatal motorosok számára a szükséges védelmet és kényelmet. Az ifjúsági motoros felszerelések esetében rendkívül fontos a megfelelő illeszkedés és védelem, amit az EKS XGROM lencse tökéletesen biztosít.

Stílus és Innováció EKS-től

Az EKS márka régóta ismert a motoros felszerelések piacán kiváló minőségű termékeiről és innovációiról. Az EKS XGROM PÓTLÉNCSE (IFJÚSÁGI MODELL) ZÖLD TÜKÖR 067-42260 nem csak a legújabb technológiákat viszi el hozzád, de az EKS ikonikus stílusával és megbízhatóságával is megajándékoz.

Vásárlási Információk

Rendeld meg a saját EKS XGROM pótlencsédet ma, és tapasztald meg, hogyan válik a motorozás még biztonságosabbá és élvezetesebbé! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy frissítsd motoros felszerelésed a legújabb technológiával és dizájnnal.

Cikkszám: 969875
Gyári cikkszám: 067-42260
#Szín Zöld
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges