EKS-S GOGGLE BLACK & SILVER 067-60150

Gyártó:
Cikkszám:
969798
Gyári cikkszám:
067-60150

30299.999979

23858.2677

30 300 Ft

Nettó: 23 858 Ft

EKS-S GOGGLE BLACK & SILVER 067-60150

  • Fekete/Ezüst
Rendelhető
Rendelhető

EKS-S Védőszemüveg Fekete & Ezüst 067-60150

A motorkerékpár-alkatrészek és ruházatok világában a megfelelő védőfelszerelés kiemelkedő fontosságú. Az EKS-S Védőszemüveg Fekete & Ezüst 067-60150 nem csak stílusos megjelenést biztosít, hanem elsődleges védelmet nyújt a szemének is a motorozás során. Ez a szemüveg különösen alkalmas off-road motorozáshoz, de bármilyen motoros kalandozáshoz használható, ahol a kiváló látási viszonyok és védelem alapkövetelmények.

Kiemelkedő funkciók és előnyök

  • Stílusos design: A fekete és ezüst színek kombinációja nem csak elegáns, hanem sokféle motocross ruhához is illeszkedik.
  • Prémium minőségű anyag: Az EKS-S védőszemüveget tartós, ellenálló anyagokból készítették, hogy hosszú időn keresztül biztosítsa a védelmet.
  • UV védelem: Az UV-szűrős üveg megvédi a szemét a káros napsugaraktól, így kényelmet és biztonságot nyújt a hosszabb utak során is.
  • Kényelmes illeszkedés: A puha, párnázott keret kényelmes viseletet biztosít, miközben stabilan tartja a szemüveget helyén még az intenzív mozgás közben is.
  • Széles látótér: Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a széles látómezőt, így a motoros jobban átláthatja a terepet és az előtte lévő útszakaszt.
  • Cserélhető lencsék: A szemüveg lencséi könnyen és gyorsan cserélhetők a különböző fényviszonyokhoz igazodva.
  • Páramentesítő technológia: A lencséken páramentesítő bevonat található, amely megelőzi a páralecsapódást, még nedves vagy hideg időjárási körülmények között is.
  • Állítható pánt: Az állítható pánt segítségével a szemüveg pontosan illeszthető a fejre, biztosítva a kényelmet és a stabilitást.

Miért válassza az EKS-S Védőszemüveget?

Az EKS-S védőszemüveg a legjobb választás mindazok számára, akik kompromisszumok nélkül keresik a legjobb minőséget és védelmet. Képzelje el, hogy biztonságban van, miközben kifogástalan látási viszonyok mellett élvezheti a motorozás minden pillanatát. Az EKS márkanév garancia a minőségre, így nem kell aggódnia a biztonság és a tartósság miatt.

Ez a szemüveg tökéletes ajándék lehet minden motorsport-rajongó számára, legyen szó akár versenyzőkről, akár hobbimotorosokról.

Rendelje meg most!

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget! Rendelje meg az EKS-S Védőszemüveg Fekete & Ezüst 067-60150 modellt még ma, és tapasztalja meg a prémium minőségű védelmet és kényelmet minden motorozási alkalommal!

Cikkszám: 969798
Gyári cikkszám: 067-60150
#Szín Fekete/Ezüst
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges