EK 420H Heavy Duty Drive Chain 420DEH120

Gyártó:
Cikkszám:
979077
Gyári cikkszám:
420DEH120

6700.000062

5275.5906

6 700 Ft

Nettó: 5 276 Ft

EK 420H Heavy Duty Drive Chain 420DEH120

Rendelhető
Rendelhető

EK 420H Heavy Duty Drive Chain 420DEH120

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: EK

Termékleírás:

A EK 420H Heavy Duty Drive Chain 420DEH120 egy prémium minőségű meghajtólánc, melyet motorosok számára fejlesztettek ki, hogy biztosítsák a maximális teljesítményt és tartósságot minden körülmények között. Ez a lánc kifejezetten a nehéz terhelések kezelésére lett tervezve, így ideális választás a terepmotorozás szerelmeseinek, valamint a versenypályák rajongóinak egyaránt.

Főbb Jellemzők

  • Robusztus Kialakítás: Az EK 420H Heavy Duty Drive Chain kiváló minőségű acélból készült, amely ellenáll a nagy igénybevételnek és hosszú élettartamot biztosít.
  • Optimális Teljesítmény: Ez a lánc kiváló átviteli hatékonyságot garantál, ami köszönhető az innovatív tervezésnek és a precíz gyártási folyamatnak.
  • Könnyű Karbantartás: A meghajtólánc kialakítása egyszerű tisztítást és karbantartást tesz lehetővé, meghosszabbítva ezzel a lánc élettartamát.
  • Kompatibilitás: A EK 420H Heavy Duty Drive Chain széles körben kompatibilis különféle motorokkal, így sokoldalúan felhasználható.

Miért Válassza a EK 420H Heavy Duty Drive Chain-t?

A meghajtólánc kiválasztása kritikus fontosságú a motor teljesítménye és biztonsága szempontjából. Az EK 420H Heavy Duty Drive Chain nemcsak kiemelkedő teljesítményt nyújt, hanem megbízhatóságot és tartósságot is biztosít a motoros számára. A speciális tervezés és az erős anyaghasználat révén ez a lánc kiváló választás lehet mind a hétköznapi motorosok, mind a profi versenyzők számára.

Technológiai Innováció: Az EK világszerte ismert a láncgyártás területén alkalmazott technológiai újításairól. A 420H Heavy Duty Drive Chain is ezen innovációk eredménye, amely biztosítja a magas szintű megbízhatóságot és teljesítményt.

Legyen szó városi közlekedésről vagy terepmotorozásról, ez a meghajtólánc minden körülmények között kiemelkedő teljesítményt biztosít. A masszív kialakítás és a precíz mérnöki munka garancia arra, hogy a lánc hosszú ideig fogja kiszolgálni a motoros igényeit.

Karbantartási Útmutató

A lánc élettartamának maximalizálása érdekében rendszeres karbantartás javasolt. Ajánlott minden használat után tisztítani és időközönként kenni a láncot. A megfelelő karbantartás nemcsak a lánc élettartamát növeli meg, hanem hozzájárul a motor teljesítményének optimalizálásához is.

Rendelje Meg Most!

Ne várjon tovább, rendelje meg az EK 420H Heavy Duty Drive Chain 420DEH120 meghajtóláncot még ma, és tapasztalja meg a csúcsteljesítményt és megbízhatóságot! Látogassa meg webshopunkat és tegye kosarába ezt a kiváló minőségű terméket!

Cikkszám: 979077
Gyári cikkszám: 420DEH120
Állapot Értékcsökkentett
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták