EBC Standard Első Offroad Fékrotor FIX D SOROZAT KEREK MD6001D

Gyártó:
Cikkszám:
968853
Gyári cikkszám:
MD6001D

38999.999978

30708.6614

39 000 Ft

Nettó: 30 709 Ft

EBC Standard Első Offroad Fékrotor FIX D SOROZAT KEREK MD6001D

Rendelhető
Rendelhető

EBC Standard Első Offroad Fékrotor FIX D SOROZAT KEREK MD6001D

A termék kategóriája: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: EBC

Webshopunk különösen a motoralkatrészek és ruházat forgalmazására specializálódott.

Az EBC Standard Első Offroad Fékrotor FIX D SOROZAT KEREK MD6001D kiváló minőségű fékalkatrész, amely megbízható teljesítményt nyújt a terepmotorosok számára. Az EBC márka régóta ismert és elismert a motoros közösségben, mint a fékalkatrészek megbízható gyártója, és ez a termék sem kivétel.

Az MD6001D modell kialakítása úgy történt, hogy maximális fékteljesítményt és tartósságot biztosítson még a legkeményebb terepviszonyok mellett is. A rotor speciális ötvözetből készült, amely rendkívüli hő- és kopásállóságot biztosít. A precíziós megmunkálás garantálja a pontos illeszkedést és az egyenletes fékerőt, minimalizálva a vibrációt és a túlmelegedést.

Az EBC Standard Első Offroad Fékrotor FIX D SOROZAT KEREK MD6001D előnyei:

  • Megerősített anyag: A rotor speciális ötvözetéből készült, amely rendkívüli hő- és kopásállóságot biztosít.
  • Precíziós megmunkálás: A pontos illesztések és az egyenletes fékerő biztosítása érdekében.
  • Minimalizált vibráció: A precíziós megmunkálásnak köszönhetően csökkenti a vibrációt és a túlmelegedést.
  • Kiváló teljesítmény: Optimális fékteljesítményt biztosít még a legkeményebb terepviszonyok között is.

Az EBC Standard Első Offroad Fékrotor FIX D SOROZAT KEREK MD6001D a motorosok számára ideális választás, akik nem kívánnak kompromisszumot kötni a biztonság és teljesítmény terén. Legyen szó amatőr terepmotorozásról vagy professzionális versenyzésről, ez a rotor biztosan megállja a helyét minden körülmények között.

Ne késlekedjen! Szerezze be most az EBC Standard Első Offroad Fékrotor FIX D SOROZAT KEREK MD6001D-t, és tapasztalja meg a különbséget!

Felszerelési útmutató: Győződjön meg róla, hogy a rotor megfelelően illeszkedik a járművéhez. Kérjük, bármilyen problémát vagy kérdést, forduljon szakemberhez. Az EBC termékek mindig a legszigorúbb minőségi szabványok szerint készülnek, hogy biztosítsák az optimális teljesítményt és megbízhatóságot.

Karban tartás: Rendszeresen ellenőrizze a fékalkatrészek állapotát, és szükség esetén cserélje ki azokat. Az EBC rotorok hosszú élettartamúak, de a megfelelő karbantartás elengedhetetlen a tartós teljesítmény érdekében.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy motorját a legjobb alkatrészekkel szerelje fel. Az EBC Standard Első Offroad Fékrotor FIX D SOROZAT KEREK MD6001D a tökéletes választás a legigényesebb motorosok számára. Vásároljon most a webshopunkban, és élvezze a kiváló fékteljesítményt!

Cikkszám: 968853
Gyári cikkszám: MD6001D
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges